Header Ads


Δεδομένο αλλά ζόρικο το διαζύγιο Πορτογαλίας με Φερνάντο Σάντος

Δεδομένο αλλά ζόρικο το διαζύγιο Πορτογαλίας με Φερνάντο Σάντος


Ο Φερνάντο Σάντος θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Πορτογαλίας, αλλά το διαζύγιο αποδεικνύεται πολύπλοκο.

Σίγουρη θεωρείται η λύση της συνεργασίας της Πορτογαλίας με τον Φερνάντο Σάντος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




Οι δύο πλευρές αναζητούν ένα φιλικό διαζύγιο, ωστόσο σύμφωνα με την A Bola, η λύση του συμβολαίου που έχει διάρκεια ως το 2024 δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Το deal με τον 68χρονο προπονητή είναι αρκετά πολύπλοκο, καθώς συν τοις άλλοις εμπλέκεται και μια εταιρεία, η Femacosa, που σύστησε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά και τις περιπέτειες που είχε με τις αρχές της χώρας για φοροδιαφυγή.



Πάντως ακόμη κι αυτά τα εμπόδια δεν πρόκειται να αποδειχτούν απροσπέλαστα και αναμένεται να βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου, μετά από οκτώ χρόνια πετυχημένης συνεργασίας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro 2016.



Μάλιστα, ήδη η πορτογαλική ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εξετάζοντας επιλογές τόσο γηγενών (έχει ακουστεί μεταξύ άλλων και το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο), όσο και ξένων προπονητών, εν όψει των επόμενων προκλήσεων, με μεγαλύτερη όλων το Euro 2024 στη Γερμανία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.