Header Ads


Βόμβα Μαρουσάκη: «Καλύτερα να αναβληθεί το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!» (vid)

Βόμβα Μαρουσάκη: «Καλύτερα να αναβληθεί το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!» (vid)


Πρόβλεψη βόμβα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για το ντέρμπι - Γιατί προτείνει την αναβολή του ντέρμπι, τι καιρό θα έχει την ώρα του αγώνα
Για το κύμα κακοκαιρίας «EVA» που έφτασε στα δυτικά της χώρας μας και σταδιακά τις επόμενες ώρες θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας αυτό το Σαββατοκύριακο μίλησε το πρωί του Σαββάτου (05/11) ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.




Σύμφωνα με όσα είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, η ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας και –όπως είπε- θα πλήξει με σφοδρότητα και την Αττική, προτείνοντας μάλιστα να αναβληθεί το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που είναι προγραμματισμένο για τις 19.30, την Κυριακή 6/11.



Όπως τόνισε ο Κ. Μαρουσάκης, το πιο επικίνδυνο χρονικό διάστημα για τον νομό Αττικής θα είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής μέχρι και αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.



Σε πολλές περιοχές του νομού υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πλημμυρικά επεισόδια, ανέφερε ο ίδιος, προτείνοντας σε εκείνο το σημείο την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι, καθώς- όπως είπε- θα έχει ρίξει πολύ νερό και θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των φιλάθλων στο γήπεδο αλλά και το «έργο» των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.