Header Ads


Πινέδα: «Ευγνώμων στην ΑΕΚ, θα επιστρέψω για εκδίκηση στην Ισπανία!»

Πινέδα: «Ευγνώμων στην ΑΕΚ, θα επιστρέψω για εκδίκηση στην Ισπανία!»


Όλα όσα δήλωσε ο Ομπερλίν Πινέδα στο ESPN - Στάζει μέλι για την ΑΕΚ που τον οδήγησε στο Μουντιάλ

Ο διεθνής Μεξικανός μέσος, με δηλώσεις του στο ESPN, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην ΑΕΚ αλλά παράλληλα τόνισε πως πρόθεση του κάποια στιγμή είναι να επιστρέψει στη La Liga




Μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ΑΕΚ ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο ESPN. 

Ο διεθνής Μεξικανός μέσος, που θα βρίσκεται στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της  χώρας του, εξέφρασε τη  χαρά του που αποτελεί μέλος της Ένωσης και μάλιστα δήλωσε ευγνώμων στην ΑΕΚ. 

Παράλληλα βεβαίως, παραδέχτηκε, πως πρόθεση του είναι να επιστρέφει στη La Liga και τη Θέλτα. 



«Είμαι χαρούμενος, άνετος και ευγνώμων στην ΑΕΚ. Πρόθεσή μου όμως είναι να γυρίσω στην Ισπανία, θα είναι η εκδίκησή μου», τόνισε ο Πινέδα που αναφέρθηκε εκτενώς στο γεγονός πως δεν πήρε ευκαιρίες στην ισπανική ομάδα και δεν προσαρμόστηκε ποτέ επί της ουσίας, όπως παραδέχτηκε: «Νομίζω ήταν δύσκολο στην Θέλτα γιατί μόλις είχα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια με την Κρουζ Αζούλ και άλλαξε εντελώς όλο αυτό. Έφτασα στην Θέλτα και δεν έπαιζα, δεν με λάμβαναν υπόψην. Ήμουν συγκεντρωμένος, ήμουν στον πάγκο και έκανα ζέσταμα, αλλά δεν έμπαινα. Είπα “καλά, τι κάνω λάθος, τι συμβαίνει;”», σημείωσε, ενώ παραδέχτηκε πως είχε πολλές προτάσεις για να ξαναγυρίσει στο Μεξικό: «Η Τολούκα, η Τσίβας, η Σάντος Λαγκούνα και η Μοντερέι με ζήτησαν...» αλλά εμείς να θυμίσουμε, πως ο ίδιος, επέλεξε να απορρίψει όλες τις προτάσεις για την ΑΕΚ του Αλμέιδα, στην οποία θα βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι όταν και τελειώνει ο δανεισμός του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.