Header Ads


Οι πρώτες εντυπώσεις Φερνάντες!

Οι πρώτες εντυπώσεις Φερνάντες!


Ο Πάολο Φερνάντες κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη μέρα προπονήσεων της ΑΕΚ στην Ολλανδία!

Από το «καλημέρα» στην Ολλανδία ο Πάολο Φερνάντες έδειξε την ποιότητά του. 

Ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ φανέρωσε από τις πρώτες προπονήσεις στη μινι προετοιμασία της ομάδας τα στοιχεία που όλοι έχουν διακρίνει παίζοντας στον Βόλο. 




Εξαιρετικές επαφές με την μπάλα, φαντασία, δημιουργία αλλά και… εκτέλεση, καθώς σκόραρε στο δίτερμα που έγινε το απόγευμα.

Το μοναδικό ως τώρα απόκτημα της ομάδας εν όψει Ιανουαρίου δείχνει να έχει προσαρμοστεί γρήγορα στο κλίμα και σε αυτό έχουν βοηθήσει οι νέοι του συμπαίκτες. 



Ο Ματίας Αλμέιδα ποντάρει πολλά πάνω του, ειδικά για το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθουν πλήρως οι Ελίασον (κατά τον Φεβρουάριο), Τσούμπερ και Άμραμπατ. Πάντως-θυμίζουμε-θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το πρώτο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά και τους αγώνες με Λαμία και Βόλο για το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, η απουσία του Ντομαγκόι Βίντα από τις προπονήσεις της Κροατίας στο Κατάρ με μυϊκό πρόβλημα προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της «Ένωσης». 



Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε επαφή μαζί του και ο ίδιος εμφανίζεται καθησυχαστικός, αλλά όλοι γνωρίζουν την επιθυμία του να τα δίνει όλα και να μη χάνει ματς (επέστρεψε πολύ γρήγορα από τη θλάση στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έδωσε το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό). 

Πάντως η επιστροφή της Κροατίας από το Μουντιάλ, όπως φαίνεται, αργεί ακόμη, αν και μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση πριν το ματς της Πέμπτης με το Βέλγιο (21:00).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.