Header Ads


Περιστέρι-ΑΕΚ: Τι ψιθύρισε ο Φρέιζερ στον Ντένμον πριν εκτελέσει βολές (vid)

Περιστέρι-ΑΕΚ: Τι ψιθύρισε ο Φρέιζερ στον Ντένμον πριν εκτελέσει βολές (vid)


Τι αποκάλυψε ο ίδιος Τιμ Φρέιζερ - Δείτε τι είπε στον Μάρκους Ντένμον πριν εκτελέσει βολές στο Περιστέρι-ΑΕΚ

Τι ψιθύρισε στο αυτί του Μάρκους Ντένμον ο Τιμ Φρέζιερ; Οι δύο παίκτες έδωσαν την απάντηση, μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι, με 84-80.




Ο Τιμ Φρέιζιερ και ο Μάρκους Ντένμον. Ο Μάρκους Ντένμον και ο Τιμ Φρέζιερ. Ένα δίδυμο σχεδόν αχώριστο στην επικράτηση της ΑΕΚ επί του Περιστερίου. Σε δύο περιπτώσεις, όταν ο Ντένμον εκτελούσε βολές, ο Φρέζιερ τον πλησίασε και κάτι του ψιθύρισε στο αυτί.

Κανείς δεν μπορούσε να ακούσει τι ήταν αυτό. Το γνώριζαν μόνο οι δυο τους.

Ο Ντένμον εξήγησε ότι ο γκαρντ της ΑΕΚ του είπε «μπράβο, έχεις ήδη 26 πόντους στο ματς» και τίποτα περισσότερο. Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τον Φρέζιερ από κάποια θητεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, πόσο μάλιστα στην Ευρώπη, αφού ο Φρέζιερ μόλις πέρασε τον Ατλαντικό.



Ο Φρέζιερ, πάντως, εξήγησε στο ότι γνώριζε το παιχνίδι του αντιπάλου του από τον καιρό που έπαιζε στο Μισούρι και ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν κολεγιόπαιδο στο Πεν Στέιτ.


«Έχω κάνει χειρότερα...»



«Τι του είπα; Την πρώτη φορά, "Γαμώτο, έχεις 26, 27 πόντους, παίζεις καλά"», είπε ο Φρέζιερ

Και συνέχισε: «Την επόμενη φορά έβαλε ένα δύσκολο σουτ πάνω μου, του είπα μπράβο. Του έδειξα σεβασμό, έπαιξε ένα φοβερό ματς». 



Όταν τον ρωτήσαμε αν ήταν ξεκάθαρος σεβασμός, αλλά μία... πινελιά mind games, ο Φρέζιερ ήταν απόλυτος: «Ίσως ήταν λίγο mind games, πριν εκτελέσει μία βολή, αλλά να είστε σίγουροι ότι έχω κάνει χειρότερα σε επίπεδο trash talking».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.