Header Ads


Με απόφαση Πογιέτ: Στην OPAP Arena η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδος

Με απόφαση Πογιέτ: Στην OPAP Arena η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδος


Τρελάθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ με την OPAP Arena - Αλλάζει έδρα η Εθνική, ποιο είναι το τελευταίο εμπόδιο που υπάρχει για να γίνει επίσημα η αλλαγή

Ο Γουστάβο Πογιέτ ήταν σήμερα στην OPAP Arena και θεωρεί ότι θα είναι η ιδανική έδρα για την Εθνική ομάδα, όπως αποκάλυψε πριν λίγο η εκπομπή Total Football στο Open.




Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στις εξέδρες της OPAP Arena, για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον  Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Total Football" στο OPEN ο Ουρουγουανός τεχνικός εντυπωσιάστηκε από το νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ και θεωρεί ότι το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας αποτελεί την ιδανική έδρα για την εθνική Ελλάδος, ενόψει των εξαιρετικά δύσκολων παιχνιδιών που έχει στο πρόγραμμά της στο προσεχές μέλλον. 

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Πογιέτ είχε ζητήσει καυτή έδρα για να σπρώχνει την ομάδα ξεχωρίζοντας τότε τη Λεωφόρο, μόνο που ακόμα δεν είχε κατασκευαστεί η Αγιά Σοφιά. 



Πλέον επέλεξε ξεκάθαρα το συγκεκριμένο γήπεδο και μένει να αποκτήσει και τυπικά τη δυνατότητα να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες. Θυμίζουμε ότι λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορεί να υποδεχθεί φιλοξενούμενους οπαδούς έχει πάρει και προσωρινή άδεια λειτουργίας. Κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι είναι και το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί καθώς στα ματς των προκριματικών του Euro είναι δεδομένο ότι θα έρθουν φίλαθλοι από άλλες χώρες (Ολλανδία, Ιρλανδία, Γαλλία).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.