Header Ads


Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»

Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε στολίδι και όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όλους τους φίλους της ΑΕΚ την «Αγια-Σοφιά Opap Arena»

Περήφανος για την «Αγια-Σοφιά Opap Arena» δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι», δήλωσε στο Feel Good Radio 104.9 της Ρόδου ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, μιλώντας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.




«Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων», πρόσθεσε το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

«Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε», είπε ακόμη ο κ. Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε».



Όσο για το αν είναι τυχαίο που η ομάδα μετράει μόνο νίκες από τότε που μπήκε στο νέο γήπεδο; «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί , ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.