Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Λεβαδειακό μετά το πρόβλημα Χατζισαφί!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Λεβαδειακό μετά το πρόβλημα Χατζισαφί!


Πονοκέφαλος για τον Ματίας Αλμέιδα - Δείτε τι δοκίμασε στην προπόνηση, ποιος παίρνει φανέλα βασικού

Τα δεδομένα εν όψει Λεβαδειακού, ο «πονοκέφαλος» για το αριστερό άκρο και οι δοκιμές του προπονητή




Ο προπονητής, έχει να διαχειριστεί αρκετά ζητήματα απουσιών (Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μοχαμάντι και Φαν Βέερτ), ενώ παράλληλα έχει προκύψει και ένας (επιπλέον) «πονοκέφαλος» για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Εχσάν Χατζισαφί. 

Ο διεθνής Ιρανός άσος, που αντικαταστάθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ λόγω ενόχλησης και όπως φάνηκε μόλις πήγε στον πάγκο οι γιατροί του έδεσαν (και) το πόδι, δεν μπόρεσε να προπονηθεί το Σάββατο κανονικά, επομένως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Και ο Αλμέιδα, προς ώρας, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τα δύο του αριστερά μπακ...



Έτσι, κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης δοκιμής, ο Αλμέιδα έβαλε στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ραντόνια, ο οποίος θυμίζουμε πέρασε ως αλλαγή με τον ΠΑΣ παίζοντας εκεί ακριβώς, ενώ από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι 10, ήταν οι αναμενόμενοι.

Με τον Ρότα δεξιά, τους  Βίντα-Μουκουντί στόπερ, τους Σιμάνσκι - Πινέδα στα χαφ, τους Ελίασον-Γκατσίνοβιτς στις πλευρές και τον Αραούχο μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία στη γραμμή κρούσης. 



Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα, δοκίμασε και τριάδα στην άμυνα, φέρνοντας τρίτο στόπερ τον Ρότα και βάζοντας Ραντόνια-Ελίασον στις πλευρές, ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο κεφάλι του προπονητή μετά και την προπόνηση της Κυριακής, με την οποία η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της πριν ταξιδέψει στη Λιβαδειά και εκεί βεβαίως θα κριθεί και η ετοιμότητα του Χατζισαφί που επί της ουσίας θα κρίνει το μοναδικό ερωτηματικό που φαίνεται να υπάρχει για την ενδεκάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.