Header Ads


Σκόραρε ο Γιακουμάκης νίκησε η Σέλτικ, 3-4 την Χάρτς! (vid)

Σκόραρε ο Γιακουμάκης νίκησε η Σέλτικ, 3-4 την Χάρτς! (vid)


«Τρελό» ματς με νικήτρια την Σέλτικ - Δείτε το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη
Απίστευτο παιχνίδι, με δύο πέναλτι -τρεις φορές εκτελεσμένα-, χρήση VAR αλλά και επτά γκολ στο «Τάινκαστλ Παρκ», που βρήκε την Σέλτικ νικήτρια με 4-3 επί της Χαρτς, για την 11η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premier League!




Οι Κέλτες προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Φόρεστ μετά από την σέντρα του Ράλστον, μόλις στο 14’, αλλά είδαν τον Σάνκλαντ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο τρίτο λεπτό του επιπλέον χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, μετά από on field review και καταλογισμό πέναλτι.

Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, χτύπησε με το… καλημέρα στην επανάληψη, πετυχαίνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους! Ωστόσο, η Σέλτικ έβγαλε αντίδραση γρήγορα, καταφέρνοντας να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών…



Με τον «δικό μας» Γιώργο Γιακουμάκη να ισοφαρίζει αμαρκάριστος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 54’ και τον Μαέντα να κάνει το 3-2 στο 59’!

Η χαρά της κράτησε μόλις δύο λεπτά, όμως, αφού η Χαρτς κέρδισε πέναλτι, το οποίο ναι μεν απέκρουσε ο Χαρτ, αλλά ο Γκίνελι σκόραρε στην επαναφορά.

Βέβαια, ασορτί με την επεισοδιακή εικόνα του αγώνα έως τότε, υπήρξε επανεκτέλεση του πέναλτι, αφού παίκτες και των δύο ομάδων είχαν μπει στην περιοχή. Με τον Σάνκλαντ να ευστοχεί αυτή την φορά, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και μαζί το 3-3!



Τελικά χρειάστηκε να επιστρατευθεί ο πάγκος για να βρεθεί η λύση για τους Καθαλικούς, με τον Αντε Ποστέκογλου να ρίχνει στο παιχνίδι τους Αμπάντα και Τέιλορ, εκείνους να συνεργάζονται και να έρχεται το 3-4 στο 76’…

Αποτέλεσμα το οποίο πήγε τους νικητές στο +5 από την δεύτερη Ρέιντζερς, με έναν αγώνα περισσότερο, την ώρα που οι τηττημένοι υποχώρησαν στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.