Header Ads


Εγκαίνια «OPAP Arena»: Οι παλαίμαχοι που θα είναι στη μεγάλη γιορτή

Εγκαίνια «OPAP Arena»: Οι παλαίμαχοι που θα είναι στη μεγάλη γιορτή


Ποιον «έκοψε» η διοίκηση της ΑΕΚ - Ποιοι παλαίμαχοι δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στη γιορτή της ΑΕΚ - Όλα τα ονόματα

Ποιοι θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00.




Στα εγκαίνια θα δώσουν το παρών όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές στις ένδοξες μορφές του παρελθόντος που δεν πρόλαβαν να δουν την ΑΕΚ να επιστρέφει στο «σπίτι» της. Όπως τελευταία ο σπουδαίος Στέλιος Σεραφείδης…

Oι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στα εγκαίνια

Η διοίκηση της ΑΕΚ και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει προσκαλέσει στα εγκαίνια τους Κώστα Νεστορίδη, Θωμά Μαύρο, Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέμη Νικολαΐδη, Ηλία Ατματσίδη, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Βασίλη Δημητριάδη, Λάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη, όπως και άλλοι…

Πρόσκληση έχουν πάρει κανονικά και ακόμα δύο εμβληματικές μορφές της Ένωσης, οι οποίοι αρνήθηκαν σε πρώτη φάση. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Τόνι Σαβέφσκι έχουν ενημερώσει ότι δεν θα δώσουν το «παρών» στον αγωνιστικό χώρο της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» μαζί με τους άλλους «μύθους» της ομάδας στη γιορτή της ΑΕΚ για τους παλαίμαχους παίκτες της.

Ο Μανωλάς, ωστόσο, φέρεται να έχει αναφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι θα βρεθεί κανονικά στις εξέδρες στο γήπεδο την ημέρα των εγκαινίων του νέου γηπέδου, απλώς όχι στον αγωνιστικό χώρο και στη γιορτή που θα στηθεί. 



Και αυτό διότι υπάρχουν φόβοι αντιδράσεων από μερίδα του κόσμου για την εμπλοκή του Στέλιου Μανωλά στην μεταγραφή του ανιψιού του Κώστα το 2012 στον ΟΣΦΠ και όσα αποκαλύφθηκαν εν συνεχεία σε ηχητικά που δημοσιεύθηκαν. Αντιθέτως, ο Τόνι Σαβέφσκι έχει αρνηθεί να βρεθεί στα εγκαίνια.

Από την άλλη, ενδιαφέρον έχει και η περίπτωση του Βασίλη Τσιάρτα. Όπως προκύπτει, ο Έλληνας παλαίμαχος άσος, που τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν έχει προσκληθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για τη μεγάλη τελετή, μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε προ ημερών για τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, αλλά και τις τελευταίες προκλητικές τοποθετήσεις του για κοινωνικά ζητήματα της χώρας.

Δείτε το επίσημο κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για τα εγκαίνια στη Νέα Φιλαδέλφεια:


Τα εγκαίνια της ΑΕΚ με εισιτήριο 21 ευρώ

Τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» στις 30 Σεπτεμβρίου βρίσκονται προ των πυλών και η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως θα εκδοθούν συλλεκτικά εισιτήρια στη τιμή των 21 ευρώ, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.



Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.