Header Ads


Η αλήθεια για Μανωλά-Σαβέβσκι στα εγκαίνια!

Η αλήθεια για Μανωλά-Σαβέβσκι στα εγκαίνια!


Γιατί αρνήθηκαν να είναι στη γιορτή στον αγωνιστικό χώρο  - Οι λόγοι που είναι ανεπιθύμητος ο Βασίλης Τσιάρτας και δεν θα είναι στο γήπεδο

Τους λόγους που οι Μανωλάς-Σαβέβσκι θα βρίσκονται στις εξέδρες, αλλά όχι στη βράβευση των μορφών της ΑΕΚ στα εγκαίνια του γηπέδου, εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για Τσιάρτα.




Για το σκέλος της φιέστας των εγκαινίων που θα συμπεριλαμβάνει τις μεγάλες μορφές της ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

 Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, απάντησε για τους λόγους που οι Μανωλάς και Σαβέβσκι θα βρίσκονται στις εξέδρες, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο με τους υπόλοιπους.



Για τον πρώτο λοιπόν εξήγησε ότι αιτία είναι η σύνδεση με τη μεταγραφή του ανιψιού στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας ωστόσο την άποψη ότι πρέπει να το ξανασκεφτεί και να μη λείψει από μια τέτοια ιστορική μέρα ένας παίκτης που ταυτίστηκε με τον σύλλογο.

Όσο για τον Σαβέβσκι, υπογράμμισε ότι είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα, (αφού πάντοτε απέφευγε πανηγυρικές εκδηλώσεις), ενώ αναφερόμενος στον Τσιάρτα, μετέφερε ότι είναι ανεπιθύμητος για δυο λόγους: 

Τόσο εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων του, όσο και γενικότερων τοποθετήσεων που έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στον κόσμο.    



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.