Header Ads


Κατσουράνης: «Καθαρό πέναλτι ο Χατζισαφί, θέατρο ο Γκάνεα στο δεύτερο!»

Κατσουράνης: «Καθαρό πέναλτι ο Χατζισαφί, θέατρο ο Γκάνεα στο δεύτερο!»


Ο Κώστας Κατσουράνης παίρνει θέση και αναλύει τις φάσεις που φωνάζει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Δείτε όλα όσα είπε

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε στους betarades.gr το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη Super League.




Ο παλαίμαχος διεθνής μέσος, τόνισε πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με την Ένωση, με την ΑΕΚ να θέλει ακόμα χρόνο για να δέσει.

Επίσης, αναφέρθηκε στα 2 πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, λέγοντας πως το πρώτο με τον Χατζισαφί και τον Σπόραρ είναι καθαρό και πως το δεύτερο δεν υπάρχει και ο Γκάνεα κάνει θέατρο.

Ο Κατσουράνης για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός είναι πιο έτοιμη ομάδα από την ΑΕΚ, ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν σε καλύτερο επίπεδο από την Ένωση. Έχει τον ίδιο προπονητή, δεν έχει τόσους νέους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός δίνει βάρος στην άμυνα και πήρε αυτό που ήθελε με ένα πέναλτι (το 1ο) που ήταν και με ένα δεύτερο πέναλτι που δεν ήταν. Στο 2ο πέναλτι είναι θέατρο του Γκάνεα, όπως θέατρο κάνει και ο Χατζισαφί στο πρώτο.



Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή, δεν μπορούσε να δημιουργήσει μέχρι να κάνει τις αλλαγές ο Αλμέιδα. Δεν της βγήκαν της ΑΕΚ οι 4 αλλαγές, απλά μπόρεσε να απειλήσει πιο εύκολα. Ο Αλμέιδα επέλεξε να το κάνει ροντέο το ματς με τις μαζεμένες αλλαγές, είχε επιθετικότητα η ομάδα, αλλά δεν έκανε φάσεις. Είχε δύο φάσεις με τους Αραούχο και Γκαρσία.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες και στην πρώτη ευκαιρία η ΑΕΚ σκόραρε. Ότι ευκαιρία δημιούργησε η Ένωση ήταν με πρέσινγκ ψηλά. Είναι κάτι νέο που έχει βάλει ο Αλμέιδα στο παιχνίδι της ΑΕΚ κι αυτό και πρέπει να του το πιστώσουμε.

Λογικό ο Παναθηναϊκός να είναι πιο έτοιμος, η ΑΕΚ θα μπορούσε να μην το χάσει το παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει το «Χ» αν ήταν πιο ουσιαστική. Τα δύο πέναλτι πριν το ημίχρονο άλλαξε την εικόνα του ματς. Νομίζω βγήκαν θετικά μηνύματα και από την ΑΕΚ, έχει παίκτες καλούς και θα χρειαστεί χρόνο.

Πήρε ρίσκο ο Αλμέιδα με τις 4 αλλαγές και θα μπορούσε είτε να γίνει 3-1, είτε να γίνει 2-2. Εγώ δεν θα το έκανα, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Ακόμα δεν βλέπουμε μια ισορροπημένη ΑΕΚ, έχει καλούς παίκτες, ωστόσο ακόμα δεν βλέπουμε τι θέλει να κάνει».

Δείτε την χθεσινή εκπομπή από τους betarades.gr:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.