Header Ads


Η ΑΕΚ δίνει το διαρκείας στον ηλικιωμένο φίλο της που είχε «σπάσει» την καραντίνα για χάρη του γηπέδου (vid)

Η ΑΕΚ δίνει το διαρκείας στον ηλικιωμένο φίλο της που είχε «σπάσει» την καραντίνα για χάρη του γηπέδου (vid)


Η Ένωση του είχε καλύψει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί και θα κάνει πράξη την υπόσχεσή της να του δώσει διαρκείας.

Τον Απρίλιο του 2020 ένας ηλικιωμένος φίλος της ΑΕΚ είχε παραβιάσει τα μέτρα της καραντίνας για χάρη της OPAP Arena και η Ενωση θα του δώσει στις 3 Αυγούστου το διαρκείας που του είχε υποσχεθεί, με αφορμή την αγάπη του για την ομάδα.




Τον Απρίλιο του 2020 η ελληνική κοινωνία, και όχι μόνο, ήταν εν μέσω καραντίνας για τη μη εξάπλωση του Covid-19, όμως η αγάπη ενός ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ για την ομάδα του προκάλεσε αίσθηση. Βλέπετε παραβίασε τότε τα περιοριστικά μέτρα με σκοπό να πάει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και να δει από κοντά το υπό ανέγερση τότε νέο «σπίτι» της Ενωσης.

Η περίπτωσή του πήρε δημοσιότητα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά από προσωπική του απόφαση είχε μεταφέρει πως ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας θα πάρει το πρώτο διαρκείας για το νέο γήπεδο, ενώ η πλευρά του club κάλυψε και τα έξοδα από το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.



Η OPAP Arena είναι πλέον έτοιμη και όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ ο ηλικιωμένος της φίλος που είχε προκαλέσει τη συμπάθεια όλων θα παραλάβει στις 3 Αυγούστου το διαρκείας του ενόψει της νέας σεζόν, την ημερομηνία δηλαδή που ξεκινά η ελεύθερη διάθεση των καρτών.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.