Header Ads


Το συμβόλαιο Ελίασον στην ΑΕΚ!

Το συμβόλαιο Ελίασον στην ΑΕΚ!


Για πόσα χρόνια υπογράφει - Πότε αναμένεται στην Ελλάδα - Οι πρώτες λεπτομέρειες της 6ης μεταγραφής της ΑΕΚ για φέτος

Το συμβόλαιο του Νίκλας Ελίασον με την ΑΕΚ πρόκειται να έχει διάρκεια τριών χρόνων. Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ στην Αθήνα.




Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον επιβεβαιώθηκε απόλυτα καθώς η Ένωση με πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ είναι πλέον κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Νιμ για την απόκτηση του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ.

Ο Ελίασον έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2025. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες μεταξύ της ΑΕΚ και της Νιμ προκειμένου να οδηγηθούμε σε οριστικό deal, με τον παίκτη πάντως να είναι έτοιμος να πετάξει για Αθήνα.



Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και αύριο την Κυριακή (28/8) ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (29/8). Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελίασον έχει πραγματοποιήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με τη Νιμ, συνεπώς βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, ενώ μάλιστα μετρούσε και δύο συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Ligue 2 πριν μπει στον «πάγο» λόγω του ότι ήθελε να αποχωρήσει.



Ο Ελίασον με τον ερχομό του στην Αθήνα θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, αποτελώντας την έκτη μεταγραφική προσθήκη της Ένωσης το φετινό καλοκαίρι μετά τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα και Μουκουντί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.