Header Ads


Survivor Spoiler 9/7: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τελικού Σοϊλέδη-Σχίζα

Survivor Spoiler 9/7: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τελικού Σοϊλέδη-Σχίζα


ΒΟΜΒΑ! Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους του τελικού ανάμεσα σε Άρη και Στάθη; ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ η διαφορά και τα ποσοστά τους! 

Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης έδωσαν μια μεγάλη μάχη για το έπαθλο του Survivor. Η διαφορά στις ψήφους είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Το φαβορί στο Survivor, πριν κάτι εβδομάδες τουλάχιστον, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Τελικά, ο Στάθης Σχίζας ήταν ο παίκτης που πήρε τη νίκη και το έπαθλο. Μάλιστα το έπαθλο ήταν αποκαλυπτικός ο νικητής του Survivor για τα παιδιά με καρκίνο. Αυτή ήταν μια υπέροχη πράξη από τον ίδιο. Ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια και αφού κόπασαν οι πανηγυρισμοί, μάζεψε κοντά του τους δύο παίκτες. 

Ο παρουσιαστής του Survivor είπε πως η διαφορά ήταν πολύ μικρή και το έπαθλο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να πει. Το είπε όμως τυπικά. Διότι, η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική.

Το Sportime αποκάλυψε από πολύ νωρίς ποιος θα ήταν ο νικητής του Survivor. Ήταν ένα εύκολο Survivor spoiler. Διότι, περίπου στις 10 ήταν φανερό πως το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε να ανατραπεί. Ο Στάθης είχε πάρει κεφάλι και η ανατροπή ήταν σχεδόν απίθανη.


Survivor spoiler 9/7: Ποια ήταν η διαφορά;





Για μία ακόμη φορά, ο Στάθης Σχίζας είχε τεράστια απόσταση από τον αντίπαλό του. Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε τεράστια δυναμική. Προφανώς, ήταν και προετοιμασμένος από πριν μπει. 

Σαφώς και οι haters του Άρη έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο. 

Η αλήθεια είναι όμως πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν σαρωτικό.

Να το πούμε απλά, μία ψήφος υπέρ του Άρη προς τρεις του Στάθη έφτασε κάποια στιγμή. Εκεί ήταν όταν γράψαμε πως η ανατροπή δεν μπορεί αν έρθει. 

Τελικά το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έκλεισε περίπου στο 70-30



Πάρα πολύ μεγάλη απόσταση είναι η αλήθεια ανάμεσα στους δύο παίκτες. Μια διαφορά που δεν περιμέναμε είναι η αλήθεια.

Το αν θα διατηρηθεί αυτή και αν η συνέχεια θα είναι ανάλογη, θα το δούμε στο Survivor All Star. Εν αναμονή…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.