Header Ads


Γιόνσον: «Απέδωσε η επιμονή της ΑΕΚ, χαρούμενος που διεκδικώ τίτλους!»

Γιόνσον: «Απέδωσε η επιμονή της ΑΕΚ, χαρούμενος που διεκδικώ τίτλους!»


Ο Γιόνσον αποκάλυψε πως τον έπεισε η ΑΕΚ να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα»!

Ο Δανός μέσος μίλησε για το πώς συμφώνησε με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι ήθελε να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται επιθετικά και διεκδικεί τίτλους

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ μίλησε στη δανική ιστοσελίδα tipsbladet.dk ο Γενς Γιόνσον. Τόνισε πως αρχικά δεν έβλεπε πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα αλλά η επιμονή των ανθρώπων της ΑΕΚ απέδωσε.




«Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με κυνηγούσαν οκτώ μήνες, μου τηλεφωνούσαν σχεδόν καθημερινά, αλλά δεν με ενδιέφερε να πάω εκεί, στην πραγματικότητα ούτε αυτό το καλοκαίρι, αλλά η επιμονή αποδίδει κατά καιρούς και έτσι έγινε και με την ΑΕΚ.

Όσο πιο συνεχής ήταν η επίθεση γοητείας από την ΑΕΚ τόσο άρχισα να εξοικειώνομαι και άρχισα να σκέφτομαι και άλλα πράγματα για την καριέρα μου», επισήμανε ο Δανός άσος.

 «Αν έπρεπε ποτέ να προσπαθήσω να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και να παίξω για πρώτη φορά για μετάλλια και τίτλους, μάλλον δεν θα ήταν στην Ισπανία ή οπουδήποτε αλλού. Έτσι το έργο της ΑΕΚ κατέληξε να με ελκύει. Και μετά υπάρχει ένας σύλλογος και ένας προπονητής που έκαναν πολλά για να με πάρουν. Ήταν το καλύτερο συνολικό πακέτο» τόνισε ο Δανός μέσος.



Αναφέρθηκε και στην προοπτική του να παίζει σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους αντί να αποφύγουν τον υποβιβασμό, όπως έκανε ως επί το πλείστον στις προηγούμενες ομάδες το.

«Ήταν η κύρια αιτία της στροφής μου προς την ΑΕΚ. Θα είναι κάτι εντελώς νέο για μένα να δοκιμάσω. Γι' αυτό, όμως, παίζεις ποδόσφαιρο. Να κερδίζεις και να διασκεδάζεις. Ελπίζω να φθάσω να το πετύχω εδώ. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος για εμένα και τον σύλλογο, οπότε ναι, ήταν ένας από τους μεγάλους παράγοντες για την αλλαγή», τόνισε.



Ο Γιόνσον θεωρεί πως η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, θα τον βοηθήσει και για την Εθνική Δανίας. «Θα παίξω σε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στα ματς. Δεν το έχω δοκιμάσει εδώ και δύο χρόνια. Έπαιζα, άλλωστε, σε μία ομάδα που είχε λίγο παραπάνω από 25% κατοχή μπάλας στο παιχνίδι και πιστεύω πως αυτή η αλλαγή μπορεί να με ωφελήσει σε σχέση με την Εθνική ομάδα», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παίξω πολύ, πολύ καλό ποδόσφαιρο για να αντισταθμίσω το γεγονός ότι έκανα ένα βήμα κάτω από πλευράς ποιότητας πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.