Header Ads


Οι λεπτομέρειες στη συμφωνία ΑΕΚ-Θέλτα για Πινέδα!

Οι λεπτομέρειες στη συμφωνία ΑΕΚ-Θέλτα για Πινέδα!


Η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του Πινέδα - Πόσα εκατομμύρια ρήτρα αγοράς ήθελε να μπει η Θέλτα - Όλες οι λεπτομέρειες του deal

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM.




Σε ρυθμούς... Ορμπελίν Πινέδα κινείται η ΑΕΚ, με τον Μεξικανό να ετοιμάζεται να γίνει ποδοσφαιριστής της Ένωσης - που θα τον αποκτήσει δανεικό από τη Θέλτα χωρίς οψιόν αγοράς.

Τις λεπτομέρειες για το deal μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, που εξήγησε πως οι Γαλιθιάνοι ήθελαν να ορίσουν τη ρήτρα στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μέχρι τα 3,5.



Όπως είπε, η ΑΕΚ δεν θα δώσει «ενοίκιο» στη Θέλτα αλλά θα καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, που υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ, με τον Πινέδα να αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη (13/07) στην Αθήνα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας το Σάββατο και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μία ημέρα αργότερα.

Η Ένωση κάνει έτσι το 3/3 στους παίκτες που ήθελε για τα χαφ, μετά τους Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη, ενώ σχολίασε και τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για στόπερ.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.