Header Ads


Οι αποδόσεις υποτιμούν τη Μπαντόσα

Οι αποδόσεις υποτιμούν τη Μπαντόσα


Δε χρειάζεται συνεχώς να περιαυτολογούμε για τις επιλογές μας αυτή τη περίοδο, όμως το τένις πληρώνει και αυτό δεν είναι ψέμα. Η Νιμάιερ χθες επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, χαρίζοντάς μας ακόμα ένα ταμείο και με τον ίδιο ρυθμό θα συνεχίσουμε στο γυναικείο ταμπλό στο 3ο γύρο της διοργάνωσης. Μάθε τα πάντα για το pamestoixima.

Από τα πιο μεγάλα ζευγάρια αυτής της φάσης, είναι αυτό ανάμεσα στην εξαιρετική και «φρέσκια» παρουσία της Πάολα Μπαντόσα και στην έμπειρη και δις πρωταθλήτρια σε αυτά τα κορτ, Πέτρα Κβίτοβα. Διάβασε για το παμε στοιχημα.

Π. ΜΠΑΝΤΟΣΑ: Μπορεί οι επιφάνειες στο γρασίδι να μην είναι και οι αγαπημένες της Πάολα Μπαντόσα Γκιμπέρτ, όμως η ποιότητά της σαν παίκτρια είναι εμφανής ασχέτως γηπέδου. Η Ισπανία νούμερο 4 στο κόσμο έχει παίξει πολύ καλά ως ώρας στο Γουίμπλεντον και θα ψάξει ακόμα μια νίκη για να φτάσει το ρεκόρ της στη διοργάνωση από πέρσι, που είναι ο 4ος γύρος. Οι προκρίσεις της επί των Τσιρίκο και Μπάρα δεν έχουν καμία σχέση σε σύγκριση με τη Κβίτοβα. Η Μπαντόσα οφείλει να προσέξει πολύ τις επιστροφές της και να αμυνθεί σθεναρά στο σερβίς της Τσέχας για να είναι μέσα στη διεκδίκηση της νίκης.

Π. ΚΒΙΤΟΒΑ: Έχει γυρίσει στα κορτ αποφασισμένη να δείξει την αξία της μετά την αποτυχία της στο Ρολάν Γκαρός. Η Πέτρα Κβίτοβα συνήθως δε παίζει πολλά τουρνουά πριν τα Γκραν Σλαμ, όμως στο χορτάρι, την αγαπημένη της επιφάνεια, ξεκίνησε προετοιμασία από νωρίς, κατακτώντας και τον τίτλο στο Ίστμπουρν. Η Τσέχα, πρώην νούμερο 2 και νυν νούμερο 26, θα προσπαθήσει στο Γουίμπλεντον να αποδείξει πως παρά τα 32 της χρόνια ακόμα το «έχει». Με το πανίσχυρο σερβίς της και τα βαριά χτυπήματα, έχει την ικανότητα να βάλει δύσκολα στη Μπαντόσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κβίτοβα έχει σαφώς περισσότερες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, όμως η νεαρή Ισπανίδα έχει μια «φλόγα» που δύσκολα βρίσκουμε σε άλλη παίκτρια. Περιμένουμε πολύ ωραίο παιχνίδι, οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες και θα πάμε με τη Μπαντόσα στο 2.25 του Stoiximan.



Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.