Header Ads


«Τελειώνει» ο Άμραμπατ από την ΑΕΚ!

«Τελειώνει» ο Άμραμπατ από την ΑΕΚ!


Ζήτησε να αποχωρήσει - Όλα όσα μετέφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ποια είναι η θέση της Ένωσης - Έρχεται άμεσα συνάντηση με Κονέ!

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι στην Ελλάδα πλέον και περνά από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ.




Και αυτό διότι με την άφιξη του στην Ελλάδα έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα από το κλαμπ. Πρόθεση του είναι να γυρίσει στην Ολλανδία, για να είναι κοντά στην οικογένεια του. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι και τα χρήματα που θα πάρει, αρκεί να είναι στην Ολλανδία.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει ότι επίκειται κρίσιμη συνάντηση με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος έχει αναβαθμισμένο ρόλο εντός οργανισμού και αναμένεται να πάρει και τον τίτλο του εκτελεστικού διευθυντή.



Ο Κονέ λοιπόν θα μιλήσει με τον Άμραμπατ σύντομα, για να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα, με τον παίκτη να το επιθυμεί διακαώς.

Ωστόσο, μέχρι τότε το πιθανότερο είναι ότι θα γυμνάζεται με το γκρουπ των παικτών που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πολύ θα ήθελε να έχει τον Μαροκινό στη διάθεση του, αλλά ο Άμραμπατ δείχνει αδιάλλακτος και το μυαλό του είναι… εκτός ΑΕΚ από τα μισά της περασμένης σεζόν. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι η Ένωση του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αρκετά ματς, καθότι μπήκε στην 5άδα των captain στην θέση του Μιχάλη Μπακάκη. Κάτι που προφανώς ήταν μία απόφαση που δεν είχε βάση και λογική, σύμφωνα με την νοοτροπία του παίκτη και όσα ακολούθησαν στην σεζόν.



Να θυμίσουμε ότι ο Μαροκινός αποκτήθηκε ελεύθερος πέρυσι το καλοκαίρι, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και οι αποδοχές του ετησίως φτάνουν τις 800.000 ευρώ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, από πλευράς της, επιμένει να θέλει οικονομικό αντίτιμο για να αφήσει ελεύθερο τον Άμραμπατ…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.