Header Ads


Ο λόγος καθυστέρησης στην ανακοίνωση Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ!

Ο λόγος καθυστέρησης στην ανακοίνωση Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ!


Τι έχει συμβεί - Για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η ανακοίνωση της επιστροφής του

Είναι ξεκάθαρο, πως μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν υπάρξει σαρωτικές αλλαγές το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα, αλλά ακόμα βρισκόμαστε μόνο στην… αρχή.




Εάν συνυπολογίσουμε τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ποδοσφαιρικό ρόστερ, τότε θα μιλάμε για μια κοσμογονία. Ωστόσο, ούτε σε στελεχιακό επίπεδο η ΑΕΚ έχει κλείσει τις κινήσεις της. Ηδη, προ των πυλών βρίσκεται ο Μπρούνο Αλβες, μόνο που η ανακοίνωση της συμφωνίας σκοντάφτει στην Super League!

Μη σας κάνει τίποτε εντύπωση στο μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να έχει μπει πια καλοκαιράκι, αλλά υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Ωστόσο, ο Αλβες δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Απόλλωνα Σμύρνης μέχρι τις 30 Ιουνίου και η σεζόν για την «ελαφρά ταξιαρχία» δεν είναι δεδομένο πως έχει κλείσει. Βλέπετε, είναι ανοιχτή η υπόθεση του Παναιτωλικού, οπότε εάν η ομάδα του Αγρινίου υποβιβαστεί, αυτόματα ο Απόλλωνας θα είναι η ομάδα που θα κληθεί να παίξει την παραμονή στην κατηγορία σε αγώνες μπαράζ.



Θέλει να παίξει ο Άλβες


Η υπόθεση βρίσκεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και γίνονται διάφορες εκτιμήσεις. Ο Αλβες πάντως, συνεχίζει να κάνει προπονήσεις και έχει εκφράσει την επιθυμία, εφόσον αλλάξουν τα πράγματα και υπάρχει ακόμα ζωή για τον Απόλλωνα, να είναι ενεργός στα ματς που θα κρίνουν την παραμονή. Κάτι που σημαίνει, πως ωσότου τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν μπορεί να υπάρξει και επισημοποίηση της συμφωνίας με την ΑΕΚ. 



Αυτή πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Αλβες έχει συναντηθεί δυο φορές με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έχουν συμφωνήσει στους άξονες της συνεργασίας τους. Πιθανότατα, ο Πορτογάλος θα έχει ρόλο αθλητικού διευθυντή, κατ’ αντιστοιχία όμοιο με εκείνο του Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Θα είναι κοντά στην ομάδα, θα είναι και στον πάγκο και θα επιχειρήσει να περάσει την πλούσια εμπειρία ετών από υψηλό επίπεδο να τη μεταφέρει στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.