Header Ads


«Βράζει» με την διαιτησία η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

«Βράζει» με την διαιτησία η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!


Τα σημεία που θεωρεί η ΑΕΚ πως έκριναν τον αγώνα.. Δείτε ποια είναι συγκεκριμένα τα διαιτητικά λάθη..

Μεγάλα παράπονα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ για συγκεκριμένα εμφανή διαιτητικά λάθη εις βάρος σε ένα παιχνίδι που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, αφού ο αγώνα κρίθηκε στο ένα γκολ.




Έντονα παράπονα και μάλιστα συγκεκριμένα παράπονα έχουν στην ΑΕΚ από τις διαιτητικές αποφάσεις του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το ματς κρίθηκε εις βάρος της Ένωσης στο γκολ, άρα και οι αποφάσεις που πάρθηκαν και φωνάζει η ΑΕΚ, έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Συγκεκριμένα στην ΑΕΚ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως οι ποινές στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 5-1, όταν η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ με τρία γκολ!



Σε όλο το ματς δόθηκε μόλις μία δίλεπτη αποβολή σε παίκτη του Ολυμπιακού (στο 22ο λεπτο). Στο Δομπρή δεν έδωσαν ποτέ βήματα που έκανε. Δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Κοτσιώνη, ενώ στο τέλος δίνεται ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον Πλάθα.

Αυτό που αναφέρουν επίσης από την ΑΕΚ είναι πως ο παρατηρητής Κατσίκης επηρέαζε συνεχώς τους διαιτητές για το τι να σφυρίζουν και τι όχι!



Είναι προφανές ότι η προπαγάνδα του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες έπιασε τόπο και η επιτροπή διαιτησίας πρέπει να εξηγήσει με ποια κριτήρια επέλεξε τους συγκεκριμένους άπειρους διαιτητές στον τελικό. Σύμφωνα με την ΑΕΚ λοιπόν και η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της απόψε για να έρθει αυτή η οριακή ήττα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.