Header Ads


Οι επόμενοι Κριχόβιακ στην αγορά που έρχονται στην Ελλάδα!

Οι επόμενοι Κριχόβιακ στην αγορά που έρχονται στην Ελλάδα!


«Ψάχνονται» όλες οι ομάδες για μεταγραφή από το «πάνω ράφι» της Ρωσίας και της Ουκρανίας - Ποιες ευκαιρίες υπάρχουν στην αγορά!
Οι... ευκαιρίες λόγω του πολέμου και ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα για κάποιους μήνες, όπως συνέβη με τον Πολωνό άσο της ΑΕΚ.



Όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες της Ευρώπης έχουν στρέψει το τελευταίο διάστημα το βλέμμα τους στο ρωσικό πρωτάθλημα, από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι μπορούν να αποκτήσουν... από το πουθενά ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο κλαμπ τους, έστω και για τρεις μήνες. Μια τέτοια ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε και η ΑΕΚ, έστω και εάν ο Μελισσανίδης χρειάστηκε να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και υπό άλλες συνθήκες θα φάνταζε απίθανο να έρθει στην Ελλάδα ο Κριχόβιακ, ακόμη και για τον Ολυμπιακό που δίνει τα πιο παχυλά συμβόλαια στο πρωτάθλημα.

To ερώτημα είναι εάν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να μείνουν ελεύθεροι και να γίνουν κάτοικοι Ελλάδος για 3 μήνες.



Μια από τις πιο... βατές περιπτώσεις θα λέγαμε πως είναι ένας παίκτης που πλήγωσε σχετικά πρόσφατα την Εθνική Ελλάδος και λόγω του ότι κατάγεται από την Γεωργία θα επιθυμούσε σίγουρα να φύγει από τη Ρωσία. Κάτι που έκανε αντίστοιχα ο Σενγκέλια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναφερόμαστε φυσικά στον ταλαντούχο Κβαρατσχέλια, ο οποίος είχε σκοράρει ενάντια στο σύνολο του Τζον Φαν Σχιπ και φέτος έκανε πραγματικά παπάδες με τη φανέλα της Ρούμπιν Καζάν. Για την ιστορία η αξία του ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ και το γεγονός ότι είναι μόλις 21 ετών καθιστά την περίπτωση του κάτι παραπάνω από ελκυστική.

Ούτως ή αλλως συνεχίζονται οι αποχωρήσεις, από τη στιγμή που πέρα από τους 4 παίκτες που ήδη είχε αναφέρει το sportdog ότι είχαν αποχωρήσει, πλέον σε αυτή τη λίστα έχουν μπει και οι Χατζικάντουνιτς, Βάντερσον, Πάμπλο, Τζούνιορ Αλόνσο και Πολιάρους. Μάλιστα, ο Πάμπλο είναι και ο μόνος που έχει φύγει με πώληση, μιας και η Φλαμένγκο δαπάνησε 2.8 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.



Ενδιαφέρον συγκεντρώνει σίγουρα και η περίπτωση του Γιατζιτζί με αξία 15 εκατ. ευρώ. Ο Τούρκος διεθνής άσος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει η Λιλ, ωστόσο φέτος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ΤΣΣΚΑ και πριν καλά καλά προλάβει να καθιερωθεί έγινε η κατάσταση με τον πόλεμο, με αποτέλεσμα πλέον να ψάχνει μια νέα αλλαγή στην καριέρα του.

Ένα αρκετά ελπιδοφόρο πρότζεκτ είναι και ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, ο οποίος είναι διεθνής με την Πολωνία που έχει... θέμα με τον πόλεμο στην Ρωσία, αγωνίζεται με τη φανέλα της Ροστόφ και ψάχνει και αυτός μια αλλαγή. Για την ιστορία η αξία του είναι στα 12 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το σημείο να πούμε κιόλας πως ο Κρικόβιακ είναι ο 19ος πιο ακριβός παίκτης του ρωσικού πρωταθλήματος!

Από εκεί και πέρα, όποιος θα ήθελε να προσδώσει εμπειρία στην άμυνα του θα μπορούσε να αποκτήσει τον Λόβρεν, μιας και η κροατική Ομοσπονδία έχει... πέσει πάνω του για να μη γυρίσει στη Ζενίτ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.