Header Ads


Στοίχημα: Ο νόμος του “Σάντσεθ Πιθχουάν”

Στοίχημα: Ο νόμος του “Σάντσεθ Πιθχουάν”


Συναρπαστικό το σημερινό κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (10/03) με τα παιχνίδια από Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν. Αυτό που θα μας απασχολήσει παρακάτω είναι το ματς του “Σάντσεθ Πιθχουάν” όπου η Σεβίλλη υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, μια αναμέτρηση που μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Europa League


Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να φτάσει στους “16” η Σεβίλλη, που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αλαβές στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, βρίσκεται στη 2η θέση της Λα Λίγκα, ενώ στην έδρα της τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά έχει ηττηθεί φέτος στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” μόλις μια φορά.


Από την άλλη η Γουέστ Χαμ έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της, στο πιο πρόσφατο δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λίβερπουλ (1-0), ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Σαουθάμπτον (3-1). Έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην 6η θέση μετά το πέρασμα 28 αγωνιστικών. Δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, ωστόσο η Σεβίλλη έχει αποδείξει ότι στην έδρα της είναι ανίκητη και έχει σήμερα τον πρώτο λόγο. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.