Header Ads


Πόλο Γυναικών: Διέλυσε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Πόλο Γυναικών: Διέλυσε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!


Επίδειξη δύναμης για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, με την Ένωση να επικρατεί με 19-9 του ΠΑΟΚ για τη 15η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Με πολύ καλή εμφάνιση και αποδίδοντας ωραίο πόλο, οι «κιτρινόμαυρες» έκαναν το καθήκον τους, κατέκτησαν το τρίποντο και συνεχίζουν τη «μάχη» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια.



Μάλιστα, αυτή ήταν η 5η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο Πόλο τη φετινή αγωνιστική χρονιά, με 3 νίκες στους Άνδρες και 2 στις Γυναίκες!

Στο αγωνιστικό επίπεδο, η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 με τέρματα των Λούδη και Τσιμάρα Ευδ. Η τελευταία με νέο τέρμα διατήρησε το +2 (1-3) για τον «Δικέφαλο», ενώ οι Ευφροσύνη Τσιμάρα και η Χριστίνα Κώτσια διαμόρφωσαν το 2-5 της πρώτης περιόδου.

Στο β’ οκτάλεπτο, οι «κιτρινόμαυρες» με σερί 5-0 ξέφυγαν στο σκορ, με το 2-10, να «κλειδώνει» και τη νίκη για την «Ένωση» και να μετατρέπει το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία.



Η Κική Λιώση προχώρησε σε rotation, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, με το τελικό σκορ να είναι το 9-19 υπέρ της ΑΕΚ.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 0-5, 4-5, 3-4.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.