Header Ads


Φαν'τ Σιπ: «Είναι τιμή μου να με συζητούν για την ΑΕΚ!»

Φαν'τ Σιπ: «Είναι τιμή μου να με συζητούν για την ΑΕΚ!»


Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ που είχε ακουστεί έντονα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ!

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ήταν ένα από τα ονόματα που βρέθηκαν στη λίστα της ΑΕΚ το περασμένο διάστημα, όταν και έψαχνε τον αντικαταστάτη του Αργύρη Γιαννίκη.



Ο… γάμος δεν έγινε όμως, με τον Ολλανδό τεχνικό να μην αποκλείει το ενδεχόμενο για μία συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στο μέλλον.

Μάλιστα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι τιμή μου να με συζητούν για την ΑΕΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν’τ Σιπ:

«Είχα μερικές συζητήσεις και βρέθηκα κοντά με κάποιες ομάδες. Στο τέλος υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο, όπως το οικονομικό ή το εάν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι. Περιμένω το σωστό πρότζεκτ, γιατί είναι σημαντικό για μένα όπου πάω, να ξεκινάω με καλή διάθεση.

Οπότε δεν βιάζομαι, γιατί οπουδήποτε κι αν πάω, θέλω να το κάνω με τον τρόπο που θα είμαι εντάξει εγώ, που θα μπορώ να κάνω κάτι, να χτίσω κάτι, όπως έγινε και με την Εθνική.



Ήξερα ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα και σκέφτηκα ότι θα το κάνω και ότι μπορώ να κάνω κάτι εκεί. Πήγα στην Αυστραλία και ξεκίνησα σ’ έναν νέο σύλλογο. Πήγα στο Μεξικό, γιατί δεν είχαν προκριθεί σε έξι play off ή είχαν προκριθεί μία φορά σε έξι play off και πίστεψα ότι θα τα καταφέρω.

Αγαπώ την Ελλάδα και είμαι ανοικτός σε ένα νέο πρότζεκτ. Αν είχα μία καλή πρόταση φυσικά θα επέστρεφα. Είχα κάποιες συζητήσεις με ομάδες, αλλά στο τέλος δεν βρήκαμε τον τρόπο να συμφωνήσουμε τη δεδομένη στιγμή. Οπότε, ίσως στο μέλλον.

Η ΑΕΚ είναι ένας ενδιαφέρον και μεγάλος σύλλογος. Έχω τις δικές μου ιδέες και αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό ή τον οποιονδήποτε. Πρέπει να τα βρεις με κάποιον και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί ούτε με ελληνική, ούτε με άλλη ομάδα.



Έχω ακούσει ότι γράφουν για μένα και την ΑΕΚ. Άνθρωποι που γνωρίζω από την Ελλάδα με ρωτούσαν “επιστρέφεις;” και έλεγα “δεν ξέρω, από εσένα το ακούω”. Είναι τιμή μου να με συζητούν για την ΑΕΚ, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μιλούν με καλά λόγια για μένα, ίσως οι παίκτες, ίσως άνθρωποι από το ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρούν ότι κάναμε καλή δουλειά. Αν με θέλουν, τότε το βλέπουμε”».

Άλλωστε, ο τίτλος που ο ίδιος θα έδινε στην συνέντευξη είναι: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα η δουλειά μου στην Ελλάδα».

Πηγή: Sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.