Header Ads


Οι πρώτες αλλαγές Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Οι πρώτες αλλαγές Μελισσανίδη στην ΑΕΚ


Την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, η οποία θα την βρει στο νέο γήπεδό της, σχεδιάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Φερνάντο Σάντος και αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο!

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» δείχνει αποφασισμένος να μην διατηρήσει άλλο την υπάρχουσα κατάσταση και να προχωρήσει σε αλλαγές σε αγωνιστικό αλλά και διοικητικό επίπεδο, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται μέχρι το Πάσχα.

Πρώτο μέλημα του γνωστού επιχειρηματία είναι οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, τοποθετώντας κάποιους τεχνοκράτες σε θέσεις-κλειδιά.

Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να αλλάξει το μοντέλο διοίκηση της ΠΑΕ, τοποθετώντας ανθρώπους που έχουν σχέσεις με επιχειρήσεις και εκείνος να είναι επικεφαλής.

Σε ό,τι αφορά το φλέγον θέμα του προπονητή, παραμένει στη θέση του ο Αργύρης Γιαννίκης, με την ελπίδα να συμμαζέψει τα πράγματα στα Σπάτα και παράλληλα γίνονται επαφές για τον επόμενο προπονητή.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Φερνάντο Σάντος, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν παίξει η εθνική Πορτογαλίας στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αυτό αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 29 Μαρτίου. Υπάρχουν, παράλληλα, φήμες και για τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό προπονητή, Τζον Φαν’τ Σιπ, ενώ η Live Sport αναφέρει πως εξετάζεται και άλλος ένας τεχνικός που δεν έχει διαρρεύσει κάτι για την ταυτότητά του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.