Header Ads


«Έρχονται ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ - Δεν πρέπει να... καεί ο Άμραμπατ - Λείπει ο Τσιγκρίνσκι»

«Έρχονται ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ - Δεν πρέπει να... καεί ο Άμραμπατ - Λείπει ο Τσιγκρίνσκι»


Έρχεται...ξήλωμα στην ΑΕΚ - Η μεγάλη προσοχή να μην καούν παίκτες - Όλα όσα είπε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ
Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο λειτουργικό της κομμάτι.

Στον αέρα του OverFM, μίλησε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΑΕΚ, όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ(20/2).

Στην αρχή ο ρεπόρτερ μίλησε για τη ριζική αλλαγή που επιτάσσει η κατάσταση στην ΑΕΚ. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα εμπλακεί ξανά ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Κώστας Τσίλης δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο. Πρόσθεσε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, λέει τα πράγματα ως έχουν και αυτό καμιά φορά ενοχλεί κάποιους.

Ο ρεπόρτερ επισήμανε ότι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ της περσινής και της φετινής ΑΕΚ είναι η εξής:

Η περσινή ΑΕΚ  ήθελε όλη «ξήλωμα», ενώ η φετινή όχι. Η ομάδα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Στη φετινή κατάσταση της «Ένωσις» τίθεται θέμα διαχείρησης  στη λειτουργία της ομάδος. Ενώ τόνισε πως δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να έχουμε ριζικές αλλαγές σε αυτο το κομμάτι.

Ένα ακόμα θέμα στην ΑΕΚ είναι να μη «καούν» ορισμένοι παίκτες. Ένας από αυτούς ήταν ο Άμραμπατ, ο οποίος όμως διαχειρίστηκε το θέμα όπως έπρεπε, για να μη μετατραπεί σε παίκτη «game changer». Κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο λάθος αλλά ο Ολλανδομαροκινός πλέον αποτελεί «βασικό γρανάζι» της ομάδας. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον Τσούμπερ, που βρίσκεται σε «κακό φεγγάρι».

Για το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ στάθηκε στην ψυχολογικη«ανάσα» που θα δώσει στον κόουτς Γιαννίκη η νίκη στο ματς. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ σίγουροι απών είναι οι Στάνκοβιτς και Αραούχο.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν αναλογιστεί τις «γκέλες» της ΑΕΚ εντός έδρας.

Για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν

Ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε στο μέγα λάθος να μην αποκτηθούν δύο χαφ. Η ΑΕΚ πήρε έναν(Φράνσον) που ακόμα δεν ξέρει κανείς πότε θα μπορεί να παίξει και αν είναι αυτός που έλειπε απο την «αλυσίδα». Όσον αφορά την άμυνα, η ΑΕΚ απέκτησε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο αυτά που ζητούσε. Τζαβέλλας και Μήτογλου είχαν συνηθήσει να παίζουν με διαφορετική αμυντική λειτουργία σε σχέση με αυτο που θέλουν να παίζει ο «Δικέφαλος». «Από την ομάδα λείπει ένας παίκτης σαν τον Τσιγκρίνσκι», είπε ο ρεπόρτερ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.