Header Ads


Βασίλης Δημητριάδης για το όπλο Σαββίδη: «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν με απείλησε, δεν αισθάνθηκα φόβο!»

Βασίλης Δημητριάδης για το όπλο Σαββίδη: «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν με απείλησε, δεν αισθάνθηκα φόβο!»


Οργή στον κόσμο της ΑΕΚ για όσα κατέθεσε ο Βασίλης Δημητριάδης για τον Ιβάν Σαββίδη - Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις για την αλλαγή στάσης
Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, κατά την κατάθεση του, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε το όπλο και δεν αισθάνθηκε φόβο.



Ο πρώτος απ’ τους μάρτυρες που ανέβηκε στο βήμα, ήταν ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος είπε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν απλά ένα παιχνίδι, αλλά ένας αγώνας που θα έκρινε το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, υπήρχε αρκετή ένταση που υπάρχει στα ντέρμπι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν έγινε τίποτα, μέχρι το 89ο λεπτό, που “έγινε η φάση με το αμφισβητούμενο γκολ του ΠΑΟΚ”.



Αναλυτικά η κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη:

«Δημιουργήθηκε ένταση. Αρχικά διαμαρτυρηθήκαμε εμείς, στη συνέχεια όταν ακυρώθηκε το γκολ, ο ΠΑΟΚ».

Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ο Δημητριάδης κατέθεσε: «Υπήρχε ένταση και μπήκε. Ήταν 2-3 άνθρωποι μαζί του, προσπάθησε να φτάσει στον διαιτητή, είπαν κάτι κι έφυγαν. Είπε κάτι και σε μένα, αλλά σε ήπιο ύφος, δεν με απείλησε».



Για το όπλο που κατηγορείται ότι είχε πάνω του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ είπε ότι δεν το παρατήρησε, γιατί φορούσε μπουφάν. «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν αισθάνθηκα φόβο. Στα αποδυτήρια που επιστρέψαμε, οι παίκτες είπαν ότι το είδαν, αλλά σε επίπεδο “είδαμε, ακούσαμε”, κάποιοι δεν ήταν σίγουροι. Υπήρχε περισσότερο ανησυχία για την τύχη του (ακυρωθέντος) γκολ», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε ότι ως άποψη του ότι «τέτοιες διαμαρτυρίες γίνονται σε όλες τις χώρες», τονίζοντας ότι η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη «ίσως και να ηρέμησε τα πράγματα στις κερκίδες», καθώς, όπως συμπλήρωσε, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα και «να γίνει σύρραξη μεταξύ των παικτών, να εισέλθουν οπαδοί στο γήπεδο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.