Header Ads


Κλήθηκε στην εθνική Αυστρίας ο Στάνκοβιτς!

Κλήθηκε στην εθνική Αυστρίας ο Στάνκοβιτς!


Στα πλάνα του Φράνκο Φόντα για τα play offs του Μουντιάλ, ο Αυστριακός γκολκίπερ της Ένωσης!

Από τις 4 Δεκεμβρίου του 2021 και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς της ΑΕΚ. Αυτό με τον Βόλο στα μέσα του Γενάρη. 



Η επάνοδος του από την αρθροσκόπηση που είχε κάνει στις 7 Δεκεμβρίου δεν ήταν απόλυτα ομαλή κι ελπίζουν τώρα στην Ένωση πως είναι πλέον στη τελική ευθεία για να επανέλθει χωρίς προβλήματα. 

Παρόλα αυτά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας Φράνκο Φόντα, συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον Στάνκοβιτς κι όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο παίκτης κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για τα play offs για πρόκριση στο Μουντιάλ, στις 24 και στις 29 Μαρτίου. 

Η κλήση θα επιβεβαιωθεί στις 15 Μαρτίου και σίγουρα όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχει καταφέρει ως τότε ο παίκτης να έχει επανέλθει κανονικά. 

Ο Στάνκοβιτς είχε μπει σε αποστολή της Αυστρίας τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2020, όταν κάθισε στο πάγκο 1-1 με τη Νορβηγία για Nations League. 



Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί βασικός, ήταν τον Οκτώβρη του 2019, στη νίκη με 1-0 επί της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Euro. Έχει 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αυστρίας, στο σύνολο. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.