Header Ads


Λάτσι: «Παίζω από μικρός κιθάρα, ήμουν πολύ άτακτος»

Λάτσι: «Παίζω από μικρός κιθάρα, ήμουν πολύ άτακτος»


Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή στο μέσο της Σλοβενίας ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι!

Ο αμυντικός της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στο «pomurske-novice.si» και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο και όχι. Μάλιστα, αποκαλύπτεται πως μικρός έπαιζε πολύ καλή κιθάρα και πως ήταν εξαιρετικά άτακτος.

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο πολύ μικρός», υποστήριξε σπεύδοντας να μιλήσει για τον ρόλο του αδελφού του. «Ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ο Λουκ και εγώ ήμασταν πάντα αντίπαλοι γιατί ήταν μεγαλύτερος, μεγαλύτερος, δυνατότερος και δυσκολευόμουν να τον κερδίσω. Αλλά με ώθησε να προπονηθώ ακόμα περισσότερο για να μπορέσω να τον κερδίσω (σ.σ. χαχα)», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Ήμουν ένα ντροπαλό αγόρι και ξεκίνησα προπονήσεις υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσα να προπονηθώ με τον αδερφό μου. Οπότε πάντα έκανα προπόνηση ε ένα ή δύο χρόνια μεγαλύτερους παίκτες».

«Εκτός από το ποδόσφαιρο, μου άρεσε και η κιθάρα. Παρακολουθούσα μαθήματα σε μουσικό σχολείο για τέσσερα χρόνια, αλλά όταν αποφάσισα να παίξω ποδόσφαιρο, σταμάτησα να πηγαίνω στο μουσικό σχολείο. Μετά έπαιζα κιθάρα στην εκκλησία και σε κάποιες εκδηλώσεις στο σχολείο. Έχω κιθάρα και εδώ στην Ελλάδα, καθώς χαλαρώνω παίζοντας», ανέφερε ακόμη ο Λάτσι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς ήρθε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

«Η μεταγραφή και αναχώρηση στην Ελλάδα έγινε πολύ γρήγορα και απογραμμάτιστα. Είχα αρκετές προσφορές και ήλπιζα αθόρυβα ότι ίσως κάποια μέρα θα έπαιζα στο εξωτερικό. Περίμενα το καλοκαίρι, αλλά ήρθε μια καλή προσφορά τον χειμώνα. Αφού μίλησα με τους γονείς και τον ατζέντη μου, άδραξα την ευκαιρία και μαζί αποφασίσαμε να πάμε να το δοκιμάσουμε. Παρά το γεγονός ότι είμαι στην Ελλάδα για δύο χρόνια, το σπίτι μου είναι ακόμα το Ντομπρόβνικ», υπογράμμισε ο Λάτσι.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του ο Λάτσι επισήμανε: «Δεν υπάρχει ακριβής συνταγή επιτυχίας στο ποδόσφαιρο. Εκτός από ένα πλέγμα ευτυχισμένων περιστάσεων, θεωρώ ότι η σκληρή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα, φυσικά χρειάζεται και λίγο ταλέντο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.