Header Ads


ΑΕΚ Χάντμπολ: Δύσκολη νίκη (32-33) επί της Πυλαίας

ΑΕΚ Χάντμπολ: Δύσκολη νίκη (32-33) επί της Πυλαίας


Η ΑΕΚ μπορεί να νίκησε την Πυλαία στη Μίκρα (32-33) και να παρέμεινε στην κορυφή, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλή απόδοση, προβλημάτισε ιδιαίτερα στην άμυνα και μετέτρεψε σε… ντέρμπι, ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» πιο εύκολα. 

Μάλιστα, για να έρθει η νίκη στο τέλος, χρειάστηκε μια σημαντική απόκρουση του Μπουκοβίνα, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Πυλαία να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, εξασφαλίζοντας μάλιστα και διαφορά δύο τερμάτων (6-4). Ωστόσο, η ΑΕΚ ισοφάρισε και εν συνεχεία πέρασε μπροστά στο σκορ χάρις στους Στεφάνοβιτς, Μπριάτκα και Πλάθα (7-9). Οι γηπεδούχοι έφθασαν την «Ένωση» (10-10), αλλά η ΑΕΚ με τον Μπριάτκα πήρε εκ νέου διαφορά δύο τερμάτων (11-13). Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, το σκορ ήταν 16-16, με τον «δικέφαλο» όμως  να περνάει μπροστά με τον Στεφάνοβιτς. Η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 19-18.

Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ μπορεί να ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, αλλά η Πυλαία βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής. Με το ξεκίνημα ο Μπριάτκα και ο Λέμος έδωσαν διαφορά δύο γκολ στην ΑΕΚ (19-21) ενώ αυτή ύστερα έφθασε και στα 4 τέρματα (20-24, 22-26). Η Πυλαία, όμως, δεν παρέδωσε τα όπλα και με ένα σερί 5-1, πήγε τη διαφορά στο γκολ 10 λεπτά πριν το τέλος (26-27). Ο Τσαμεσίδης στο 53ο λεπτό ισοφάρισε σε 29-29, αλλά η «Ένωση» πήρε σημαντική «ανάσα» με τον Στεφάνοβιτς (29-31) και ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη, ο Δικαιούλιας έδωσε αύξησε στα 3 γκολ τη διαφορά (30-33). Όμως, η Πυλαία με ένα γρήγορο 2-0 και πάλι πλησίασε (32-33), ενώ θα μπορούσε και να ισοφαρίσει στο τέλος, αλλά ο Πέτρος Μπουκοβίνας απέκρουσε σουτ και έδωσε τη νίκη στην «Ένωση».

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΑΕΚ 32-33

Ημίχρονο: 18-19.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Χαράλαμπος Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Αντωνιάδης, Μετσής, Ελευθεριάδης, Τσαμεσίδης, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργίου, Μπάτζιος, Αλεξανδρίδης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Αλατσατιανός, Γιαννακόπουλος.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μπριάτκα, Βασιλείου, Στεφάνοβιτς, Σέβελεφ, Νικολαΐδης, Λέμος, Άντζελιτς, Μυλωνάς, Στάθης, Ηλίπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα, Μόγια, Κοτσιώνης, Ζαρίκος, Δικαιούλιας.

Διαιτητές: Θεοδοσίου – Κυριακού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.