Header Ads


Άνω κάτω η Superleague - «Έκρηξη» κρουσμάτων σε ομάδα και αναβολή!

Άνω κάτω η Superleague - «Έκρηξη» κρουσμάτων σε ομάδα και αναβολή!


«Έκρηξη» κρουσμάτων κορονοϊού σε ομάδα της Super League - Ποιος αγώνας αναβάλλεται, πόσα κρούσματα υπάρχουν στις ομάδες!
Σε διψήφιο αριθμό(11) έφτασαν τα κρούσματα covid-19 στον Ατρόμητο - Προς αναβολή με Βόλο

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.
Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών, είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο.

Super League: Αναλυτικά τα κρούσματα λιγότερες από 48 ώρες πριν τη σέντρα στη 16η αγωνιστική!

Ο κορωνοϊός παραμένει «εδώ» και επηρεάζει, φυσικά και τον αθλητισμό, παντού στον κόσμο!

Στο ποδόσφαιρο τώρα, ξημερώνει εβδομάδα φουλ αγωνιστικής δράσης στη Super League, αλλά δεν ξέρουμε κιόλας… τι μας ξημερώνει!

Αν βάλουμε και τα μέλη των τεχνικών τιμ, πάμε σε μεγαλύτερο νούμερο… Θυμίζουμε ότι το πρωτόκολλο ορίζει πως αν στα τελευταία τεστ πριν από ένα παιχνίδι υπάρχουν επτά θετικά δείγματα παικτών, τότε έχουμε αναβολή!

Από τις 14 συνολικά ομάδες του πρωταθλήματος, μόνο η Λαμία και ο Ολυμπιακός δεν έχουν ανακοινώσει κρούσματα, με τους Πειραιώτες, βέβαια, να έχουν δύο ποδοσφαιριστές, που έχουν προσβληθεί από Covid-19, αλλά αμφότεροι είναι ενσωματωμένοι στις εθνικέ
ς τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα: Ο Πιερ Κούντε (Καμερούν) και ο Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι).

Τα κρούσματα παικτών αυτήν τη στιγμή στις ομάδες έχουν ως εξής:

ΠΑΣ Γιάννινα: 7
Ιωνικός: 2
Αστέρας Τρίπολης: 5
ΟΦΗ: 5
Ατρόμητος: 11
Βόλος: 5
Λαμία: 0
ΑΕΚ: 4
Απόλλων Σμύρνης: 5
Ολυμπιακός: 2
ΠΑΟΚ: 4
Παναιτωλικός: 3
Παναθηναϊκός: 4
Άρης: 6

Superleague 2 – 98 «επίσημα» κρούσματα σε 82 ώρες

Η μετάλαξη Όμικρον συνεχίζει να ταλαιπωρεί, σχεδόν όλον τον πλανήτη με τον χώρο του ποδοσφαίρου να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Έτσι και το πρωτάθλημα της Superleague 2 βρίσκεται στην στη δίνη του Covid -19, με πολλές ομάδες να έχουν κάνει γνωστό μέχρι στιγμής, πως στις τάξεις τους έχουν βρεθεί πάνω από 10 θετικά κρούσματα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή στην κατηγορία έχουν ανακοινώθεί περίπου 100 θετικά δείγματα, τα οποία στην πλειοψηφία αφορούν αθλητές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα παιχνίδια να οδηγούνται σε αναβολές, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι για την νέα χρονιά ανάμεσα στην Καβάλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις τελευταίες 82 ώρες, έχουν ανιχνευτεί 98 κρούσματα, καθώς ο Ηρόδοτος μετρά 19, η Καβάλα 13, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εργοτέλης και η Ρόδος από 11, ο Απόλλων Λάρισας και η Καλαμάτα από 10, ΟΦ Ιεράπετρας 7 και Πανσερραϊκός 6.

Φυσικά αυτό ο αριθμός είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί, μιας και σήμερα αναμένεται οι ομάδες να υποβληθούν σε νέα τεστ ενόψει των αυριανών τους αναμετρήσεων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.