Header Ads


Οριστικό «ναυάγιο» με Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ!

Οριστικό «ναυάγιο» με Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ!


Ντανίλο Μπαρμπόσα ήταν και...πάει για την ΑΕΚ - Πώς οδηγήθηκε η υπόθεση σε «ναυάγιο»,που θα αγωνιστεί τελικά ο παίκτης!
Αν υπάρχει ένας παίκτης το όνομα του οποίου έγινε «viral» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου, αυτός ακούει στο όνομα Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ωστόσο την Παρασκευή (21/1) σημειώθηκε μια σημαντική εξέλιξη: ο τεχνικός της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, ανακοίνωσε την απόφασή του να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο μέσο στο έμψυχο δυναμικό της γαλλικής ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου κι έπειτα απ΄τη λήξη του δανεισμού του στην Παλμέριας.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον Ζουλιέν Φουρνιέ (σ.σ. Sport Director) και τον Ντάνι. Ήθελα να μάθω τι σκοπεύει να κάνει μετά την επιστροφή απ΄το δανεισμό του.

Του μετέφερα πως πίσω έχουμε 3 παίκτες για 2 θέσεις και πως θα ήθελα να έχω τέσσερις. Είδα τον Μπαρμπόσα μέσα από ένα βίντεο αγώνων του που μου ετοίμασε ο σύλλογος, γνωρίζοντας πως στην Παλμέιρας έπαιξε ως στόπερ σε διάταξη με τρεις και δύο στην άμυνα.

Βρήκα ενδιαφέρον και του είπα πως θέλω να τον κρατήσω. Είναι έτοιμος για τους επόμενους πέντε μήνες» τόνισε ο 55χρονος τεχνικός της γαλλικής ομάδας, «κλειδώνοντας» - κατά τα φαινόμενα – την παραμονή του Μπαρμπόσα στο ρόστερ της Νις τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.