Header Ads


«Ρίσκο ο Αμαντού, αλλά σε καλό επίπεδο κάνει διαφορά στην Ελλάδα»

«Ρίσκο ο Αμαντού, αλλά σε καλό επίπεδο κάνει διαφορά στην Ελλάδα»


Δεν περνάει απαρατήρητη η περίπτωση του Ιμπραΐμ Αμαντού για την ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα - Έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη!
Τους λόγους που ο Ιμπραΐμ Αμαντού -αν κι έχει ρίσκο η περίπτωσή του και προέρχεται από απραξία- δεν μπορεί να προσπεραστεί ως χαφ από την ΑΕΚ εξήγησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην περίπτωση του Ιμπραΐμ Αμαντού που προέκυψε ως υποψηφιότητα για τα χαφ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο Καμερουνέζος όντως προτάθηκε μετά την αποδέσμευσή του από τη Σεβίλλη και όντως έχει εξεταστεί.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι έχει… εντυπωσιακά περίεργο βιογραφικό, προέρχεται από απραξία και γι’ αυτούς τους λόγους η «Ένωση» δεν έχει πέσει με τα μούτρα, σημείωσε ότι δεν μπορεί και να προσπεραστεί ως παίκτης.

Κι αυτό διότι διαθέτει αναμφίβολα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι» (επιβλητικό εξάρι που μπορεί να προωθήσει και την μπάλα) και μοιάζει βέβαιο ότι αν φτάσει σε καλό επίπεδο, είναι σίγουρα μέσος που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.


 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.