Header Ads


Η ΑΕΚ δηλώνει τα Σπάτα ως δεύτερη έδρα του χρόνου!

Η ΑΕΚ δηλώνει τα Σπάτα ως δεύτερη έδρα του χρόνου!


Ταυτόχρονα με την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, η ΑΕΚ θα δηλώσει το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ως δεύτερη έδρα της τη σεζόν 2022-2023.

Εκτός από την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena, στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης βρίσκεται και το νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα. 

Το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 3.000 θεατών, έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA για να μπορεί να φιλοξενεί ακόμα και τελικό Youth League, και η ΑΕΚ πρόκειται να το δηλώσει ως δεύτερη έδρα της από την επόμενη σεζόν (2022-2023).

Ο αγωνιστικός χώρος πρασινίζει όλο και περισσότερο, διαθέτοντας το πιο σύγχρονο σύστημα αποστραγγισμού και αναμένεται να παραδοθεί μετά τις 15 Γενάρη, ενώ οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να τον χρησιμοποιούν για την αποθεραπεία τους. 

Την ίδια στιγμή ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των κίτρινων καθισμάτων στις δύο εξέδρες, ενώ έχουν ολοκληρωθεί και οι εσωτερικοί χώροι με τα αποδυτήρια κάτω από την κεντρική κερκίδα. 

Επίσης την περίοδο που διανύουμε οι εργασίες στο νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ αφορούν και την ηλεκτροδότησή του με υπερσύγχρονα φώτα led στους πυλώνες που θα επιτρέπουν κανονικά και βραδινή τηλεοπτική μετάδοση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.