Header Ads


Ανοίγει εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Ανοίγει εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!


Λόγω της μεγάλης ζήτησης από τον κόσμο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανοίγει και εκδοτήριο από τη Δευτέρα (15/11) - Όλες οι λεπτομέρειες και οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 

Ένας μικρός… πανικός επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Ήδη, 25.000 Ενωσίτες, έχουν κλείσει θέση και βρίσκονται μέσα στο ΟΑΚΑ, την ώρα που δεν έχουμε μπει καν στην τελευταία εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων, αφού υπάρχουν μπροστά άλλες επτά ημέρες!

Χαρακτηριστικό της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει πάντως, είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ για πρώτη φορά στην μετά covid εποχή, εκτός από το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ανοίγει από αύριο Δευτέρα και εκδοτήριο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από αύριο Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα λειτουργεί -εκτός από την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- και το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17.00!

Επισημαίνεται ότι την Κυριακή, ημέρα του ντέρμπι το εκδοτήριο θα κλείσει στις 16.30, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα λόγω της σχετικής διάταξης της ΚΥΑ.

Ταυτόχρονα λειτουργεί ήδη το ηλεκτρονικό εισιτήριο για το μέσω του aekfc.gr, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.