Header Ads


«Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚάρα!

«Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚάρα!


Καταιγιστική ήταν η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που επιβλήθηκε 19-6 του ΠΑΟΚ στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με την «Ένωση» εξ αρχής να δείχνει την ποιότητά της και τον ΠΑΟΚ να έχει να έχει έναν πιο παθητικό ρόλο όντας ανήμπορος να πιάσει την απόδοση των «κιτρινόμαυρων» της Κικής Λιόση. Ειδικά, στο πρώτο οκτάλεπτο η ΑΕΚ ήταν εκπληκτική, πετυχαίνοντας  7 τέρματα ενώ δέχθηκε μόλις 1. Η καλή άμυνα του «Δικεφάλου» συνεχίστηκε και ήταν το «μυστικό» για την εύκολη επικράτηση. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ και πάλι ήταν ανώτερη ανοίγοντας τη διαφορά στα 7 γκολ (9-2).

Στη συνέχεια, ωστόσο, η ΑΕΚ ξέφυγε. Στο τρίτο οκτάλεπτο η ΑΕΚ πάτησε εκ νέου το πόδι στο γκάζι ανοίγοντας τη διαφορά κι άλλο (14-4), με τις «ασπρόμαυρες» του Παναγιώτη Βέργου να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά απέναντι στην «Ένωση». Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα επί της ουσίας, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει το παιχνίδι πετυχαίνοντας κι άλλα 5 τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 19-6. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη σκόρερ του αγώνα με 5 γκολ ήταν η Κική Στρατιδάκη, ενώ 4 τέρματα σημείωσε η Χριστίνα Κώτσια.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 19-6
Τα οκτάλεπτα: 7-1, 2-1, 5-2, 5-2.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 1, Κάσσαρη 1, Ζαχαρίου, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου 1, Στρατηδάκη 5, Κώτσια 4, Κούμπρα 3, Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς 1, Τσιμάρα Ευφ. 3.
ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Ασκερίδου, Σταυρίδου 2, Νιέρη 1, Κάιζερ 3, Φραγκιά, Ντώνα, Λασκαρίδου, Μανίκα, Μάλλου, Παρασκευοπούλου, Μπίκου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.