Header Ads


«Σκέψεις για Κατράνη στην ΑΕΚ!»

«Σκέψεις για Κατράνη στην ΑΕΚ!»


Στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ βρίσκεται η περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη, ωστόσο δεν έχει παρθεί απόφαση αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του!

Η ΑΕΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και η περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη αριστερού μπακ «παίζει» δυνατά.

Όπως μετέφερε ο Τάσος Τσατάλης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Παρόλα αυτά, δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο Κατράνης ήταν δανεικός την περασμένη σεζόν στην Χατάισπορ, γράφοντας 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Παράλληλα, υποστήριξε πως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν δείχνει να προχωράει η περίπτωση του Μεχντί Γκαγιέντι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει τόσο με τον Ιρανό όσο και με κάποιον άλλον παίκτη για τα εξτρέμ.

Όσον αφορά το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε πως στο μυαλό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπάρχει και το 4-4-2, με Αραούχο-Ανσαριφάρντ στην επίθεση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.