Header Ads


«Τελικές διαπραγματεύσεις ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς!»

«Τελικές διαπραγματεύσεις ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς!»


Για προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάνουν λόγο στη Σερβία.
Οι διεργασίες στην ΑΕΚ για την εύρεση του επόμενου προπονητή κορυφώνονται με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν να κλείσει το θέμα μέσα στην εβδομάδα.

Πρώτος στόχος είναι πάντα ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, όσο όμως ο Ουκρανός δεν απαντά στην πρόταση της Ένωσης, φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kurir», οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

«Σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς», έχει τίτλο το ρεπορτάζ που σημειώνει στη συνέχεια, «Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο σύλλογος από την Αθήνα θέλει τον πρώην στρατηγικό του Ερυθρού Αστέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να τα βρουν.

Ο σύλλογος από την Αθήνα έχει στο επίκεντρο του Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σέρβος προπονητής είναι η επιθυμία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισανίδη, μετά την απόλυση του Μανόλο Χιμένεθ. Τις προηγούμενες εβδομάδες το όνομα του Μιλόγεβιτς ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό.

Η πρόσληψη του Μιλόγεβιτς μαζί με τους συνεργάτες θα κοστίσει ένα εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Εάν ο Μιλόγεβιτς αναλάβει θα ξεκινήσει αμέσως προετοιμασία, έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει το στυλ του το συντομότερο δυνατό και στο τέλος του καλοκαιριού να είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.