Header Ads


Ο Ιωνικός θέλει παίκτες από την ΑΕΚ!

Ο Ιωνικός θέλει παίκτες από την ΑΕΚ!


Την «πόρτα» της ΑΕΚ για τους τρεις ποδοσφαιριστές θα χτυπήσει ο Ιωνικός προκειμένου να τους πάρει δανεικούς από την Ένωση.
Με το θέμα του προπονητή ανοικτό και τον Δημήτρη Σπανό να δείχνει οτι θα αποχωρήσει από τη Νίκαια, ο Ιωνικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Super League 2 μετά από 14 χρόνια.

Είναι δεδομένο οτι οι πρωταθλητές της Super League 2, θα χτυπήσουν την πόρτα της ΑΕΚ για ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζεται.

Μεταξύ αυτών, οι Χρήστος Αλμπάνης, Ανελ Σαμπανάτζοβιτς και Χρήστος Ιατρούδης.

Ο 26χρονος winger δεν κατάφερε ούτε φέτος να κερδίσει θέση στην 11άδα και είναι πολύ πιθανό να παραχωρήθει δανεικός, ωστόσο προτιμάει εξωτερικό.

Ο Σαμπανάτζοβιτς επιστρέφει από την Βοσνία και την Ζελέζνιτσαρ όπου είχε δοθεί δανεικός, αφού στην Ένωση δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή της, Μανόλο Χιμένεθ. Για τον 22χρονο μέσο της ΑΕΚ, υπάρχει σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του, ενδιαφέρον από το MLS, ενώ τον Ιανουάριο είχε ασχοληθεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιατρούδης επίσης δανεικός στην Ολλανδία και στη Βόλενταμ, ομάδα β’ κατηγορίας με την οποία αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Να σημειωθεί οτι οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν απασχολήσει και τον Ιανουάριο τον Ιωνικό, αλλά καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε προχωρήσει. Δύσκολες περιπτώσεις και οι τρεις, αλλά οι Νικαιώτες θα κάνουν την κίνηση τους.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός και ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Σαρδέλης, με τη Νίκαια να φαντάζει ένας πιθανός προορισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.