Header Ads


Η πρόταση της Αλ Ραγιάν για Ολιβέιρα!

Η πρόταση της Αλ Ραγιάν για Ολιβέιρα!


Η Αλ Ραγιάν έχει πράγματι χτυπήσει την…πόρτα του Νέλσον Ολιβέιρα
Όχι απλά καπνός, αλλά και μεγάλη «φωτιά» υπάρχει πίσω από το «τιτίβισμα» στο Κατάρ, σύμφωνα με το οποίο η Αλ Ραγιάν έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Νέλσον Ολιβέιρα για την μεταξύ τους συνεργασία κατόπιν εντολής του Γάλλου προπονητή (Λοράν Μπλαν) που κάθεται στον πάγκο της.

Η Αλ Ραγιάν έχει πράγματι χτυπήσει την…πόρτα του 29χρονου στράικερ της Ένωσης.

Εδώ κι αρκετό καιρό και μάλιστα του έχει καταθέσει μια σούπερ – πρόταση, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του και να τον εντάξει στο ρόστερ της μετά την καλοκαιρινή λήξη του συμβολαίου με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η Αλ Ραγιάν προσφέρει στον Ολιβέιρα συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ (!) κι ενώ ο παίκτης τα δύο τελευταία χρόνια εξασφαλίζει 1 εκατομμύριο ευρώ plus μέσω της θητείας του στην ΑΕΚ.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για ένα «βασιλικό» συμβόλαιο που απλώνει η Αλ Ραγιάν στα πόδια του Πορτογάλου φορ και αυτομάτως τον βάζει σε σοβαρές σκέψεις, χωρίς ωστόσο  - σύμφωνα με όσα μεταφέρει στο στενό περιβάλλον του - να΄χει αποφασίσει για τα επόμενα βήματά του και να μην αποκλείει επί του παρόντος τίποτα.

Κλείνοντας να σημειώσουμε κι αυτό: οι Καταριανοί...τιτίβισαν πως ο Ολιβέιρα μπήκε στην transfer list της Αλ Ραγιάν κατόπιν εισήγησης του Λοράν Μπλαν.

Για να πάμε το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο μπροστά, ο Γάλλος κόουτς έχει επικοινωνήσει απευθείας με τον στράικερ της ΑΕΚ και του έχει μεταφέρει την έντονη επιθυμία του για την μεταξύ τους συνεργασία, δείγμα της θέλησής του να κλείσει το deal. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.