Header Ads


Survivor 4: Παίρνει εκπομπή η Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor 4: Παίρνει εκπομπή η Ανθή Σαλαγκούδη!


Διεκδικεί την εκπομπή με αντίπαλο άλλη πρώην παίκτρια του ριάλιτι!
Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από το Survivor, αλλά παραμένει ένα «καυτό» όνομα του ριάλιτι επιβίωσης, με την ίδια μάλιστα να μην αποκλείεται να συνεχίσει τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες να μοιράζεται στα Μέσα Ενημέρωσης την εμπειρία της από το παιχνίδι, ενώ έχει αναφερθεί και στο τηλεοπτικό της μέλλον, χωρίς ωστόσο να πληροφορήσει για κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ, τονίζοντας πως ιδανική της επιλογή θα ήταν μια εκπομπή infotainment.

Ήταν γνωστό, όμως, ότι η συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, που αφορούσε τη συμμετοχή της στο Survivor, είχε σχέση και με πιθανή ανάληψη τηλεοπτικού προγράμματος στο μέλλον. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί, όπως αποκαλύπτουν η εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Ελένη Πολυκάρπου, σύντομα με την εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει», που επανέρχεται στις οθόνες μας και οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.
 
Η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως αναφέρεται, θα έχει ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού στις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά έχει και αντίπαλο. Συγκεκριμένα, υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας είναι η ίδια και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επιθυμεί τη δική της τηλεοπτική επιστροφή, μετά τη συμμετοχή στο J2US. Είχε αναφερθεί, μάλιστα, ότι η «Queen Dina» θα αναλάμβανε μια εκπομπή στη βραδινή ζώνη και ίσως αυτή να αφορά το ριάλιτι του… αγροτικού έρωτα.

Ο Τριαντάφυλλος έχει στοχοποιηθεί τις τελευταίες μέρες από την κόκκινη ομάδα στο Survivor, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και να παλεύει, έχοντας και… οικονομικό κίνητρο, αφού φαίνεται πως το ποσό που παίρνει κάθε εβδομάδα είναι μεγαλύτερο και από εκείνο της Ανθής Σαλαγκούδη.
 
Όλοι στράφηκαν εναντίον του, από τον Γιώργο Κοψιδά έως και την Καρολίνα και πλέον το νησί δεν τον χωρά, αλλά όπως είπε και ο ίδιος έχει μάθει να παλεύει για πράγματα στην ζωή του οπότε, παρά τα όσα δύσκολα περνάει δεν πρόκειται να το παρατήσει.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο Γιώργος Κόρομι σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά και την θέση που πήρε προς το μέρος του Ντάφυ, ανέφερε πως είναι κι αυτός "ακόμη ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης" αφήνοντας υπονοούμενα και για τον τραγουδιστή. Με αφορμή την ατάκα αυτή, το Youweekly.gr έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει ποιο είναι το χρηματικό ποσό που έχει συμφωνήσει να λαμβάνει από την παραγωγή ο Τριαντάφυλλος για κάθε εβδομάδα που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.