Header Ads


Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο Ρομπέρτα!

Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο Ρομπέρτα!


Την περίπτωση του Νάιτζιλ Ρομπέρτα η οποία την είχε απασχολήσει και στο παρελθόν φέρεται να εξετάζει ξανά η ΑΕΚ. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι την είχαν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν εξετάζει η ΑΕΚ.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Νάιτζιλ Ρομπέρτα. Ο 22χρονος επιθετικός, την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Βουλγαρία με την Λέφσκι Σόφιας, με την φανέλα της οποίας είχε απολογισμό 9 γκολ σ3 15 αγώνες.

«Ο επιθετικός το Κουρακάο, έχει συνδεθεί με την DC United του MLS, αλλά αρκετές ομάδες από τα Βαλκάνια έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα με τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Αυτές μάλιστα έστειλαν εκπροσώπους ομάδων από την Ελλάδα και την Τουρκία στον αγώνα με τη Σλάβια, όπου με δικό του γκολ έδωσε το νίκη στην ομάδα του. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον χωρίς όμως να καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον. Υπάρχουν ακόμα αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της η March Telegrafh για τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Λέφσκι μέχρι το 2022.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.