Header Ads


Σαν σήμερα «έσβησε» το αστέρι του Παντελή Παντελίδη

Σαν σήμερα «έσβησε» το αστέρι του Παντελή Παντελίδη


Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη του εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.
Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Του λαϊκού τραγουδιστή που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει από το YouTube και να αγαπηθεί όσο λίγοι στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο καλλιτέχνης που με μία κιθάρα απέναντι από μία κάμερα κατάφερε να… εισβάλλει στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι τον αγάπησαν και τον ξεχώρισαν μέσα από τα τραγούδια του.

Η αλήθεια είναι πως ο Παντελής Παντελίδης χάραξε τη δική του πορεία, μέσα από τραγούδια που μιλούσαν για τις σχέσεις, τραγούδια που μέχρι σήμερα τα ακούμε στα ραδιόφωνα και μετρούν εκατομμύρια views στο YouTube.




Το πρωινό εκείνο της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου η είδηση είχε αρχίσει να «ψιθυρίζεται» στα δημοσιογραφικά γραφεία, όμως κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική αυτή αλήθεια. Λίγες μέρες πριν, άλλωστε, είχε ακουστεί ξανά πως ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ένα τροχαίο, όμως αμέσως οι στενοί του συνεργάτες είχαν προβεί σε διαψεύσεις και έκαναν λόγο για κακόγουστα ρεπορτάζ/δημοσιεύματα.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και τα μάτια των θαυμαστών του έτρεχαν… ποτάμια δακρύων στο άκουσμά της. Η οικογένειά του, στενοί του φίλοι και συγγενείς έτρεξαν στο Ασκληπιείο Βούλας για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.