Header Ads


Στην ΑΕΚ ο Λέβι Γκαρσία! (vids)

Στην ΑΕΚ ο Λέβι Γκαρσία! (vids)


Ο Λέβι Γκαρσία συμφώνησε με την ΑΕΚ - Ολοκληρώνεται η μεταγραφή με τον 22χρονο εξτρέμ να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!
Λεβι Γκαρσια ΑΕΚ: Η Ένωση επικράτησε του Ολυμπιακού (με τους Πειραιώτες που το μεσημέρι τον είχαν...κλεισμένο, να διαρρέουν πως αποσύρθηκαν) και φέρνει στην Ελλάδα τον Λέβι Γκαρσία.

Το «sports.walla.co.il» αναφέρει αναλυτικά όλα τα δεδομένα στην υπόθεση: «O Λέβι Γκαρσία αποφάσισε να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η προσφορά της ομάδας από την Αθήνα είναι καλύτερη για τον παίκτη από αυτήν που του υπέβαλε Ολυμπιακός, στον οποίο δεν προορίζεται να είναι ο παίκτης – κλειδί και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε (Κυριακή) ή αύριο. Ο Γκαρσία έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ covid19 στο Ισραήλ πριν από το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Η Betar Jerusalem αναμένεται να λάβει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων, εκτός από διάφορα μπόνους και ο Λέβι Γκαρσία θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με μισθό 500.000 ευρώ ανά σεζόν – υψηλότερο από το μισθό που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός προσπάθησε ακόμη να αποτρέψει την πώληση του παίκτη στον αντίπαλο που κέρδισε χθες το βράδυ στον τελικό του κυπέλλου και υπέβαλε μια αναβαθμισμένη προσφορά, αλλά ο ιδιοκτήτης Moshe Hogg έχει ήδη συμφωνήσει με την AΕK και αυτή είναι επίσης η επιλογή του παίκτη».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.