Header Ads


Στα γραφεία της Μπεϊτάρ για να κλείσει στην ΑΕΚ ο Γκαρσία!

Στα γραφεία της Μπεϊτάρ για να κλείσει στην ΑΕΚ ο Γκαρσία!


Σε ανοιχτή γραμμή η Ένωση με τους Ισραηλινούς για να διαμορφωθούν οι τελικοί όροι της συμφωνίας
Σε πλήρη εξέλιξη είναι εδώ και δύο ώρες περίπου, η προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει τον Λέβι Γκαρσία. Οι πληροφορίες από το Ισραήλ, που θέλουν τον παίκτη να έχει ανακοινώσει στην διοίκηση της Μπεϊτάρ την απόφαση του να πάει στην ΑΕΚ, ισχύουν.
Ο Λέβι Γκαρσία είναι εδώ και αρκετή ώρα στα γραφεία της ομάδας της Ιερουσαλήμ με στόχο να τελειώσει η μεταγραφή του στην Ένωση απόψε το βράδυ.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων είναι σε ανοιχτή γραμμή επίσης εδώ και πολύ ώρα και μάλιστα πλέον ανταλλάσσονται έγγραφα βάσει των οποίων διαμορφώνονται οι τελικοί όροι για την συμφωνία.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, στην ΑΕΚ από την στιγμή που θεώρησαν πως διαμορφώθηκαν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η υπόθεση, φάνηκαν διατεθειμένοι να συζητήσουν βελτιώσεις της συμφωνίας προς όφελος της Μπεϊτάρ και στην ουσία αυτή η διαδικασία είναι που βρίσκεται σε εξέλιξη.  Προβλέπεται πως η συμφωνία με την ολοκλήρωση της, μπορεί να φτάσει προοδευτικά μέχρι τα 2,5 εκατομμύρια για λογαριασμό των Ισραηλινών

Ωστόσο από πλευράς ΑΕΚ ακόμη δεν βγαίνει προς τα έξω σιγουριά, παρά το γεγονός πως επιβεβαιώνουν πως η διαδικασία είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται να έχουν πάρει καθαρά το πάνω χέρι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.