Header Ads


Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για τον παικταρά Μπακάεφ! (vid)

Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για τον παικταρά Μπακάεφ! (vid)


Η ΑΕΚ ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του πανάκριβου 24χρονου Ρώσου διεθνή επιθετικού χαφ - εξτρέμ της Σπαρτάκ, Ζελιμχάν Μπακάεφ!
Ζελιμχαν Μπακαεφ ΑΕΚΣύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα έχει ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Ρώσου διεθνή μέσο-επιθετικού Ζελιμχάν Μπακάεφ.

Ο Μπακάεφ αγωνίζεται στην Σπάρτακ Μόσχας και η ενασχόληση της ΑΕΚ με την περίπτωση του, προκαλεί πρώτα απ΄όλα έκπληξη λόγω της υψηλής χρηματιστηριακής του αξίας. Χαρακτηριστικά η ενδεικτική κοστολόγηση που κάνει το transfermarkt, είναι αυτή την στιγμή στα 9 εκατομμύρια.

Aναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr:

O 24χρονος επιθετικός χαφ που παίζει και στα άκρα και στον άξονα, αυτή την στιγμή αγωνίζεται κανονικά με την Σπαρτάκ Μόσχας, με 7 (1 ασίστ) συμμετοχές ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στο προηγούμενο είχε 27, με 6 γκολ και 10 άσιστ!. Πρόπερσι είχε παίξει δανεικός στην Άρσεναλ Τούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, από την ΑΕΚ έχουν μπει στην διαδικασία, επειδή απέκτησαν πρόσβαση στην πληροφορία πως για κάποιο λόγο η Σπαρτάκ είναι διατεθειμένη να συζητήσει σοβαρά την παραχώρηση του, ακόμη και με δανεισμό.

Η άποψη του Ίλια Ίβιτς σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, είναι πως έναν τέτοιο παίκτη ακόμη και η παραμικρή πιθανότητα να εμφανιστεί για να τον διεκδικήσεις, πρέπει να την εξαντλήσεις. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, η άποψη εντός ΑΕΚ είναι πως θα μπορούσε να παίξει στον άξονα στην διάταξη που κυρίως χρησιμοποιείται, αλλά φυσικά και στα άκρα όποτε χρειαστεί. Και κυρίως όπου και να αγωνιστεί να προσθέσει πολύ μεγάλη ποιότητα και προοπτική αλλαγής του στυλ παιχνιδιού της Ένωσης.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο σε σχέση με τον Μπακάεφ, αφορά τον Μάσιμο Καρέρα. Επί των ημερών του στην Σπαρτάκ, ο Ρώσεος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα και ο Ιταλός τεχνικός σίγουρα τον ξέρει απ΄έξω κι ανακατωτά και θα ήθελε να τον έχει και στην ΑΕΚ.

Πάντως παραμένει μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, για την οποία το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή, είναι πως ενδιαφέρει την Ένωση κι ασχολείται σοβαρά για να δει τις πιθανότητες της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.