Header Ads


«ΟΠΑΠ Arena» θα ονομάζεται η «Αγιά Σοφιά»!

«ΟΠΑΠ Arena» θα ονομάζεται η «Αγιά Σοφιά»!


ΟΠΑΠ Arena: «Έκλεισε» η τεράστια συμφωνία της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ για την εμπορική ονομασία της «Αγια Σοφιάς»!
Αναλυτικά το δημοσίευμα από το «aek365.org»

"ΟΠΑΠ Arena", αυτή θα είναι η εμπορική ονομασία της Αγια Σοφιάς. Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η συμφωνία έκλεισε οριστικά και το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα έχει το εμπορικό όνομα του ΟΠΑΠ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές για το πολύ σημαντικό, από οικονομικής πλευράς, θέμα. Αρκετές μεγάλες εταιρίες είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και γίνονταν συζητήσεις.

Ο ΟΠΑΠ όμως κατέθεσε την πιο συμφέρουσα προσφορά και αυτό ήταν που οδήγησε στην τελική συμφωνία η οποία δεν συνδέεται με τη μετοχική σχέση που έχει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ με τον Οργανισμό.

Με τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ η ΑΕΚ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα της εμπορικής ονομασίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βάλει ένα σημαντικότατο ποσό στα ταμεία της. Όσο για το χρονικό διάστημα της συμφωνίας θα είναι πάνω από πέντε χρόνια. 

Από την άλλη ο Οργανισμός έδειξε και πάλι πως θέλει να συνεχίσει και να ενισχύσει τη συνεργασία του με το κλαμπ από την οποία και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένες. Γενικότερα η πολιτική του ΟΠΑΠ είναι να ενισχύει αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα αλλά αποκτώντας το εμπορικό όνομα της Αγια Σοφιάς κάνει μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως.


Η παρουσίαση της συμφωνίας θα γίνει στις 22 Ιουλίου (19:30) το απόγευμα σε λαμπερή εκδήλωση στο Ίδρυμα Νιάρχος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.