Header Ads


«Η πρώτη αποχώρηση στην ΑΕΚ με απόφαση Καρέρα!»

«Η πρώτη αποχώρηση στην ΑΕΚ με απόφαση Καρέρα!»


Πήρε τις ευκαιρίες του αλλά δεν έπεισε τον Καρέρα - Φεύγει δανεικός από την ΑΕΚ!
Είναι γεγονός ότι αποτελεί ποδοσφαιριστή με αδιαμφισβήτητο ταλέντο αλλά και ουκ ολίγα σκαμπανεβάσματα, ενώ οι αρκετοί τραυματισμοί που έχει περάσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ δεν τον έχουν αφήσει να βρει ρυθμό.

Γι' αυτό και οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφασή τους αναφορικά με το μέλλον του παίκτη, το οποίο μοιάζει αβέβαιο αυτή τη στιγμή.


Ο Αλμπάνης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει πως εντάσσεται στις περιπτώσεις των παικτών που οι διοικούντες καλούνται είτε να τον ανανεώσουν άμεσα είτε να τον πουλήσουν. Ειδάλλως κινδυνεύουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν, όταν και θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ικανοποιητική προσφορά για τον Αλμπάνη, εξέλιξη που διογκώνει το δίλημμα των ανθρώπων της ΑΕΚ, αλλά και του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα άσο φέτος, αλλά πέραν κάποιων εκλάμψεων, δεν τον είδε να ανεβάζει την απόδοσή του σε ικανοποιητικά επίπεδα για να καθιερωθεί ως βασικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει άμεσα κίνηση για την επέκταση του συμβολαίου του Αλμπάνη προκειμένου να μη χαθεί χωρίς οικονομικό αντίτιμο.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι αν η συμφωνία επεκταθεί, αυτό δεν σημαίνει πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα την ερχόμενη σεζόν. Όπως εκτιμάται, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Δικέφαλο. 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.