Header Ads


Ραμίρεθ: «Θα μείνει ως τον Ιούλιο ο Αραούχο, με ενημέρωσε η ΑΕΚ»

Ραμίρεθ: «Θα μείνει ως τον Ιούλιο ο Αραούχο, με ενημέρωσε η ΑΕΚ»



Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ τον ενημέρωσε πως θα πληρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ και θα παρατείνει τον δανεισμό του Αραούχο ως τα τέλη Ιουλίου.
Πριν μερικές μέρες ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ είχε αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση στη Λας Πάλμας για την ανανέωση του δανεισμού του Αραούχο για ακόμα ένα χρόνο με οψιόν αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι, κάτι ωστόσο που σύμφωνα με τον ίδιο δεν έγινε δεκτό.
Την ίδια στιγμή, αναφορικά με την παράταση δανεισμού του «Τσίνο» μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας των Καναρίων Νήσων είχε υποστηρίξει πως η Λας Πάλμας είναι θετική σε αυτό, αρκεί η ΑΕΚ να πληρώσει το ποσό που οφείλει ώστε ο Αργεντινός επιθετικός να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν με την Ένωση παραμένοντας και μετά τις 30 Ιουνίου.

Σε νέα επικοινωνία που είχαμε, το αφεντικό της Λας Πάλμας επισήμανε πως η ΑΕΚ τον ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ, δηλαδή το «πέναλτι» που είχε συμφωνηθεί κατά τον δανεισμό του Αραούχο τον Ιανουάριο, προκειμένου να τον κρατήσει τουλάχιστον ως τη λήξη των φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Μάλιστα εξελίξεις αναμένονται μέσα στη βδομάδα που διανύουμε καθώς ο μήνας ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα.

«Η ΑΕΚ με ενημέρωσε πως θα πληρώσει το ποσό που οφείλει για να μείνει ο Αραούχο εκεί ως το τέλος του Ιουλίου. Είναι κάτι το οποίο περιμένω να συμβεί μέσα σε αυτήν την εβδομάδα», ήταν τα λόγια του Ραμίρεθ.

Όσον αφορά το μέλλον του Αραούχο στην ΑΕΚ και την παραμονή του στην Ένωση για τουλάχιστον ακόμη μια σεζόν, είναι μια ιστορία που όπως έχουμε γράψει αναμένεται να έχει ξανά πολλά... κεφάλαια και αρκετή υπομονή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.